Setari Cookie-uri

Cea mai mare cumpănă a Andreei Bălan! Vedeta nu va mai fi niciodată la fel

Andreea Bălan a trecut prin cea mai grea experiență din viața ei, iar problemele medicale de atunci continuă să o afecteze și în prezent.

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și se bucură de aprecierea și iubirea fanilor din jurul ei. Recent, vedeta a făcut câteva mărturisiri dureroase, pe canalul ei de Youtube, acolo unde a vorbit despre momentul nașterii Clarei, atunci când a suferit o embolie amiotică și inima i s-s oprit.

Andreea Bălan a trecut prin momente greu de descris în momentul în care a devenit mamă pentru a doua oară. Problemele medicale din acea perioadă continuă să o afecteze și în prezent, asta pentru că niciodată nu va mai fi ca înainte. Deși nu a dat prea multe detalii, fanii au înțeles imediat despre ce este vorba. Din păcate, Andreea Bălan nu va mai putea fi niciodată mămică.

Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a spus Andreea Bălan.

Citește și:

Motivul pentru care Andreea Bălan este singură

Andreea Bălan a vorbit și despre motivele pentru care este singură, deși a divorțat de tatăl fiicelor sale acum câțiva ani.

Poţi să-şi refaci viaţa, doar că pentru părintele care creşte copiii constant şi îi are în casă e mai dificil. Eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de şapte ori cu cine ies la întâlnire sau cu cine continui o relaţie, pentru că proiectez în viitor şi zic ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv?

La un moment dat, peste un an, doi, şapte, dacă bărbatul respectiv ajunge să locuiască cu fiicele mele în casă, păi, trebuie să fie un exemplu pentru ele!

Trebuie, în primul rând, să se accepte reciproc, de aceea durează mai mult procesul ăsta, nu e atât de simplu! Faţă de un tată care vede copiii când îi vede şi nu locuişte cu ei”, a declarat Andreea Bălan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.