Setari Cookie-uri

Denis Roabeș de la The Motans, tătic pentru prima oară! Artistul a devenit tată de fetiță

Denis Roabeș a devenit tată pentru prima dată. Soția sa, Bianca, a dat vestea cea mare internauților.

Fericirea a cuprins familia lui Denis Roabeș și a soției sale, Bianca, devenind astfel părinți pentru prima dată. Vestea cea mare a fost dată de proaspăta mămică, care a postat o imagine emoționantă cu fetița lor pe o platforma de socializare.

Cuplul a ales să-și păstreze viața personală departe de ochii publicului, iar vestea legată de venirea pe lume a micuței reprezintă o surpriză plăcută pentru admiratorii lor. Bianca a demonstrat că este o mamă împlinită, împărtășind bucuria sa cu lumea întreagă printr-o imagine cu bebelușul lor.

Denis Roabeș și Bianca și-au început povestea de iubire în urmă cu cinci ani și au ales să-și sărbătorească căsătoria civilă în intimitate, alături de familie și prieteni apropiați.

Artistul și aleasa inimii sale s-a întâlnit la unul dintre concertele susținute de Denis Roabeș la Cluj, iar prima lor întâlnire a fost plină de romantism. Denis a povestit că, după concert, au decis să meargă la o benzinărie, singurul loc deschis în acel moment, unde au împărtășit câteva sticluțe de vodkă și au stat de vorbă. Această întâlnire neconvențională a marcat începutul unei povești de iubire frumoase, care, în timp, s-a transformat într-o familie.

Citește și:

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă.

Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: „Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă”. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă”, a povestit Denis, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.