Setari Cookie-uri

Advertorial Andia, povestea artistei care și-a ales numele de scenă în drum spre mănăstire. Fain & Simplu, cu Mihai Morar

Andia își spune povestea în cel mai nou episod al podcastului „Fain & Simplu”. Fata simplă de la țară care a devenit numărul 1 pe țară, i se arată lui Mihai Morar fragilă, sinceră, gândindu-se cu nostalgie la vremurile în care trăia modest și se bucura de copilărie.

Adolescenta timidă care urca sfioasă pe scena din Roman a ajuns astăzi la aproape 100 de milioane de vizualizări pe youtube, dar n-a uitat niciun moment care au fost lucrurile care au ajutat-o să aibă acest parcurs absolut fulminant:

„Trebuie să crezi în chemarea ta, să fii perseverentă și să nu te abați de la drumul tău!”, i-a spus artista realizatorului podcastului „Fain & Simplu”, dar aceasta nu este singura mărturisire.

Interpreta piesei „Ai pus pe sufletul meu foc” i-a povestit lui Mihai Morar care a fost locul inedit în care „și-a găsit” numele de scenă și cum, vânzătoare fiind într-un magazin de haine, știa că într-o zi o să fie una dintre cele mai iubite artiste din România.

„Eu știam că e ceva temporar, nu mă regăseam acolo, nu, nu, nu. Știam că voi face muzică. Pentru mine totul era temporar, tot ce făceam. Îmi doream să fac muzică, nu știu cum, nu știu prin ce ar trebui să trec, dar știu că îmi doream să fac muzică și nu mă vedeam făcând altceva.”, a mai povestit Andia în cel mai nou episod al podcastului „Fain & Simplu”.

Ascultă-i povestea frumos spusă, Fain & Simplu.

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.
Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.


Kudika
25 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.