Setari Cookie-uri

Adda și Marius Moga s-au împăcat, după ce ani la rând nu și-au vorbit unul cu altul. Cum au reușit să treacă peste supărări?

Adda și Marius Moga s-au împăcat, după ce ani la rând cei doi artiști nu și-au mai vorbit. Cum au reușit cei doi să treacă peste neînțelegerile din trecut?

Adda și Marius Moga au ajuns la sentimente mai bune, asta după ce ani de zile cei doi nu și-au mai vorbit. Marius Moga a fost prezent la lansarea de carte a Addei, eveniment ce a avut loc în acest weekend, la Târgul de Carte Gaudeamus.

Marius Moga a dorit să îi fie aproape artistei cu care a colaborat de-a lungul timpului o bună perioadă de vreme, iar cei doi au lăsat trecutul în urmă.

Adda a mărturisit că între cei doi au fost multe orgolii și răutăți și că tot ce și-au dorit, de fapt, să facă a fost muzică. Artista recunoaște că iertarea este un sentiment vindecător și se bucură că a reușit să se împace cu Marius Moga.

„Acum câțiva ani am spus că n-o să mai calc în studioul lui. Nu am vorbit o perioada destul de lungă. Ne-am înțepat, având orgolii prea mari. Am greșit amândoi unul față de celălalt. Dar uite-ne 100 de ani mai târziu, când tot ce a rămas e doar muzică și recunoștință!”, a explicat pe Facebook cântăreața.

Citește și:

Fiul Addei, prezent la lansarea de carte

Fiul artistei, Alexandru a fost prezent la Gaudeamus, la lansarea cărții "Cele trei Adda". Artista s-a emoționat când a văzut că cel mic vine și îi cere un autograf cu dedicație.

„Trei zile de febră mare, împachetări cu prosoape reci, nopți albe și toate cele… mamele știu. Am vrut să-l las acasă azi, dar a plâns că vrea să vină și el cu mami și tati. Mi-a zis să-l îmbrac frumos și să-l las să-și ia cu el: lanternă lego, telefonul și ochelarii de soare. I-am făcut pe plac. În timp ce semnăm cărțile, hop a apărut și el cu o carte.

A zis că vrea să-i dau și lui autograf. Da să-i scriu pe carte că e de la mami, să îi dau dup-aia și un pupic pentru că a cumpărat-o și pentru că mă susține. Replică asta o știe de la tati. M-a topit… ne-am întors apoi acasă la aerosol, siropuri și toate cele. Suntem toți trei fericiți!”, a scris în mediul online artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.