Setari Cookie-uri

Meghan și Harry, detalii despre prima lor întâlnire. Cum s-au cunoscut cei doi?

În documentarul pe care l-au lansat, Harry și Meghan au vrut să arate cum își trăiesc viața, departe de regulile monarhiei britanice. Cei doi au povestit despre prima întâlnire și începutul relației lor.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au lansat propriul documentar despre viața lor și cum trăiesc departe de regulile monarhiei britanice. Nu este un secret pentru nimeni faptul că Meghan Markle nu s-a putut acomoda cu regulile monarhiei, iar Prințul Harry a ales să renunțe la toate titlurile sale. Cei doi au început o nouă viață în Canada, acolo unde s-au mutat după ce au părăsit Marea Britanie.

Toate detaliile vieții lor sunt cuprinse în documentarul pe care l-au lansat. Aici, cei doi vorbesc și despre momentul în care s-au cunoscut, dar și despre prima întâlnire. Totul a avut loc în mare secret, însă Harry a întârziat și a ajuns în fața lui Meghan transpirat și roșu la față.

”Ne-am întâlnit pe strada Dean, la numărul 76. Ai întârziat. Nu înțelegeam de ce ar întârzia. Dar mi-a dat un mesaj în care mi-a spus că este în trafic și că îi pare rău”, a spus Meghan.

Citește și:

”Intrasem în panică, o luasem razna, transpiram. Am intrat transpirat și roșu”, a declarat Harry.

Meghan nu știa cine este Prințul Harry, atunci când s-au cunoscut

Meghan Markle a declarat că nu știa cine este Prințul Harry, atunci când l-a cunoscut. În acel moment, ea nu se gândea să aibă o relație, ci își dorea să călătorească cât mai mult, alături de prietenele sale. Destinul i-a rezervat, însă, altceva, iar acum ea și Harry formează o famillie, au doi copii și își trăiesc viața așa cum își doresc.

”Am cerut să îi văd postările. Lumea mă întreabă dacă l-am căutat pe Google, dar nu. Asta este tema ta. Te uiți să vezi ce postează, ca să îți faci o idee. Nu ce zic alții despre ei, ci ce postează despre ei înșiși. M-am uitat pe profil și erau doar fotografii superbe, din mediul natural, cum își petrecea timpul în Africa”, a spus Meghan Markle.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.