Setari Cookie-uri

Astazi, Pavel Bartoș își spune impresionanta poveste de viață, cu inima deschisă, ochi în ochii cu Mihai Morar

Pavel Bartoș este invitatul care te va (re)învăța arta de a te bucura cu adevărat de viață. În episodul de astăzi, îi dezvăluie lui Mihai Morar cum a reușit să vadă viața cu optimism, chiar și în cele mai grele momente.

Omul cu 0 % victimizare în discurs, dar cu 100% asumare, ne povestește cum a înfruntat pierderea tatălui său, fiind nevoit să devină „bărbatul familiei” la doar 16 ani. Până în punctul de a-și împlini visul, Pavel Bartoș a fost lăcătuș mecanic, salahor, lucrător comercial, ospătar, chiar și vânzător de mărțișoare. Primii ani în București au fost pentru el încă o provocare. A locuit timp de 6 ani într-o fostă spălătorie, timp în care nu a încetat niciodată să lupte pentru ceea ce-și dorea cu adevărat.

Omul căruia îi curge optimismul prin vene și-a provocat norocul și a luat examenul la Facultatea de Teatru, fără nicio pregătire. Talentul nativ și încrederea în forțele proprii, precum și principiile lui de viață puternice l-au adus astăzi în perioada de glorie a vieții sale profesionale și personale.
Cu toții îl cunoaștem pe Pavel Bartoș, actorul de succes, însă câți dintre noi știm povestea omului Pavel Bartoș? Acea poveste care a inspirat filmul de excepție „Ramon” sau spectacolul împăcării cu sine și rănile copilăriei, „One man aproape show”?

Pavel Bartoș este cel mai bun povestitor al vieții lui: te vei bucura de umorul lui inconfundabil, autoironie, sensibilitate și... nu în ultimul rând, cele mai simple și frumoase lecții de la cel mai fain tată, actor, producător de film și, mai presus de toate, OM.

Citește și:

MANUAL DE VIAȚĂ SIMPLĂ, CU PAVEL BARTOȘ. DE LA SALAHOR LA SUPER ACTOR. | Fain & Simplu 110
„O conversație cu optimistul suprem, omul care, la 16 ani, la moartea tatălui, nu a avut timp pentru a fi trist. Ascultați-i povestea și mergeți să-i vedeți filmul în cinematografe. Pentru că, precum Ramon de pe marile ecrane, și Pavel, când își pune ceva în cap, merge până la capăt.”, spune Mihai Morar, realizatorul podcastului Fain & Simplu.

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.
Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.
Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.