Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător de ziua de naștere a lui Reghecampf: Dumnezeu să îți lumineze drumul...

Astăzi, de ziua lui Laurențiu Reghecampf, fosta sa soție, Anamaria Prodan, a ținut să îi transmită un mesaj special, pe rețelele de socializare.

Astăzi, showbiz-ul românesc sărbătorește, iar motivul este ziua de naștere a lui Laurențiu Reghecampf, care a împlinit 48 de ani. Cu toate că cei doi au trecut printr-o despărțire cu multe controverse, Anamaria Prodan a ales să-i transmită un mesaj surprinzător cu ocazia acestei zile speciale.

Astfel, impresara a ales să își exprime urările de ziua de naștere într-un mod surprinzător prin intermediul rețelelor de socializare.

"Happy birthday Laurențiu!!!! Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes!!! ANA, REBE, SARAH, BE BETO"., a scris vedeta, într-o postare pe InstaStory.

Cu doar două luni în urmă, Anamaria Prodan și-a șters tatuajul care îl reprezenta pe Laurențiu Reghecampf. Ea a explicat că este momentul să treacă peste tot ce a fost și să își continue viața fără tatuajul respectiv.. Cu toate acestea, Anamaria a subliniat că Reghecampf va rămâne mereu o parte importantă din viața lor, prin prisma copilului lor și a amintirilor pe care le-au împărtășit.

Citește și:

"Consider că este un capitol încheiat al vieții mele. M-am gândit foarte mult și eu și copiii dacă să-l scot sau nu. După ce am făcut o ședință așa cum facem noi de obicei, ședință în familie, am hotărât că este ok să-l scot de pe pielea mea, dar Laur va rămâne parte din noi, nu pe pielea mea, ci prin faptul că mi-a dăruit un copil de vis. Îi mulțumesc încă o dată pentru acest lucru minunat pe care l-a făcut în relația cu mine și sper ca de azi înainte să încheiem războiul ăsta care nu face bine nimănui, iar copiii suferă teribil", a declarat Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.