Setari Cookie-uri

Dorian Popa a fost surprins neplăcut de colegii din Pariu cu viața. Refuzul actorilor l-a dezamăgit pe Dorian Popa!

Dorian Popa s-a confruntat cu refuzul colegilor săi din serialul "Pariu cu viața". Artistul a rămas cu un gust amar, însă a acceptat dorința actorilor.

Dorian Popa este astăzi unul dintre cei mai urmăriți influenceri din mediul online, iar începuturile sale au fost acum câțiva ani, o dată cu lansarea serialului "Pariu cu viața". Dorian și-a început cariera ca personaj principal într-o serial pentru adolescenți, care a avut un succes răsunător în acea perioadă.

De dragul vremurilor bune, Dorian Popa și-a dorit să reunească colegii din "Pariu cu viața" și să înceapă un proiect nou, după modelul serialului care i-au consacrat. Din păcate pentru artist, el a întâmpinat multe refuzuri și a rămas cu un gust amar în urma discuțiilor avute cu foștii săi colegi.

"Păi nu am fost 5 sezoane într-un musical pentru copii, vrei să mă întorc de unde am plecat? Nu am nicio problemă! Îmi este dor de „Pariu cu viața" de mor. Musical? Da, de ce nu? Am încercat o dată. (n.r. o reuniune) Am fost, oarecum, surprins într-un mod nu tocmai plăcut că nu toată lumea a devenit empatică la ideea de a ne reuni. Nu era vorba de drepturi, că, până la urmă, OK, ne pot lua numele, dar nu ne pot lua identitățile, suntem aceiași oameni.

Citește și:

Dar nu ne-a ieșit. Dacă nu a ieșit prima oară, de ce ar ieși a doua? Eu am încercat, exemplul există online. Este un serial pe care am încercat să îl fac pe canalul meu de YouTube, nu ne-am strâns toți. De aici, concluziile le trageți voi, e simplu.", a declarat Dorian Popa, potrivit viva.ro.

Dorian Popa nu își mai dorește să apară la tv

Dorian Popa și-a format o comunitate strânsă pe social media, acolo unde împărtășește cu fanii săi amănunte din viața personală, dar nu numai. După succesul serialului "Pariu cu viața", Dorian și-a construit o comunitate bine sudată pe rețelele de socializare și a refuzat să mai apară pe micile ecrane.

Artistul a dezvăluit și care este motivul pentru care a luat decizia de a sta departe de emisiunile tv și a se focusa pe vizualizările din mediul online.

Citește și:

„Din punct de vedere TV, nu prea îmi place ce regăsim acum în grila de televiziune. Nu pot să spun că mă mai regăsesc. Este un lucru pe care l-am spus cu toată franchețea din lume, televiziunea nu prea mai ține pasul cu metodele de venit, cu income-ul. Și atunci, să vrei să participi într-o emisiune TV, este un cost, nu mai este un business. Atunci când alegi un business mai prost decât altul care este plătit mai bine, atunci acesta este un cost.', a explicat Dorian Popa pentru Ego.ro.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.