Setari Cookie-uri

Alina Sorescu suferă pentru fetițele sale! Noi dezvăluriri ale artistei, în plin proces cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu suferă pentru cele două fetițe ale sale și continuă procesul împotriva fostului ei soț. Ce noi dezvăluiri a mai făcut artista?

Alina Sorescu nu se poate împăca cu gândul că cele două fetițe ale sale, Raisa și Carolina trebuie să petreacă câte o săptămână alternativ la ea și la tatăl lor. Vedeta a făcut apel la decizia instanței și speră ca judecătorul să ia decizia cea mai bună pentru binele micuțelor sale.

Alina Sorescu (36 ani) și Alexandru Ciucu (47 de ani) au divorțat după 12 ani de căsnicie, după ce în presă au apărut mai multe zvonuri cum că designerul ar avea o relație extraconjugală. Alexandru Ciucu nu s-a lăsat cu una cu două și a cerut în instanță ca fetițele să rămână să locuiască la el, pe perioada întregului proces, motivând faptul că în vila lui este mai mult spațiu decât în apartamentul cu 4 camere pe care îl deține Alina Sorescu.

Citește și:

Instanța a respins cererea lui Alexandru Ciucu, însă a admis ca fetițele să petreacă prima și a 3-a săptămână din lună la tatăl lor, schimbând programul pe care cele mici îl aveau. Alina Sorescu a fost devastată de această veste, însă a făcut apel și speră ca lucrurile se vor regla, pentru binele suprem al fetițelor.

„În viața mea personală, lucrurile nu s-au așezat încă. Va mai dura. Dar eu trebuie să merg mai departe, să cresc ca artist, să întrețin fetițele. Mă gândesc că cel mai important este, în această perioadă, ca lor să le fie bine. Fetițele sunt pe primul plan. Este clar că această decizie aduce haos în viața a două fetițe de 9 și de 6 ani. Vorbim despre decizia ca ele să petreacă o săptămână într-o parte, o săptămână în alta. Nu vorbim de custodie exclusivă, cum se tot vorbește. Este vorba despre custodie comună, cu domiciliul la mamă și de acest program de vizită bulversant, de fapt.

Citește și:

Cei mici, la aceste vârste, și fetițe fiind, au nevoie de continuitate și stabilitate emoțională, de o rutină, de un program, de reguli pe care să le știe, să le respecte. E foarte complicat să ai o regulă într-o parte, o regulă în alta…” a mărturisit Alina Sorescu la Teo Show, potrivit Unica.

Artista a mai spus că a făcut tot posibilul pentru ca lucrurile să nu ajungă aici. Ea nu a vorbit cu multă lume despre problemele pe care le are cu fostul ei soț și a păstrat discreția în legătură cu viața personală. În acest moment, Alina nu are o relație bună cu Alexandru Ciucu și spune că divorțul dintre ei nu s-a putut încheia în termeni amiabili.

„Lucrurile între noi, la momentul acesta, se întâmplă juridic. Între noi nu a fost o situație care să se poată încheia amiabil. De aceea am și ajuns în situația de a fi în instanță. Am tras cu dinții să nu ajungem aici. Au fost puțini oameni din jurul meu care au știut de situația noastră. Pentru că am tras cu dinți să nu ajungem aici. Și am încercat să discut cu cât mai puțină lume despre asta.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.