Setari Cookie-uri

Când va fi condus pe ultimul drum Stephan Pelger. Anunțul familiei: Va fi îmbrăcat frumos, cu flori

În urmă cu aproximativ o săptămână, Stephan Pelger a fost găsit spânzurat, în propria sa locuință, de către unul dintre vecinii săi. Acesta a alertat imediat oamenii legii care nu au putut face nimic pentru el, ci doar au constatat decesul.

Trista veste că Stephan Pelger nu mai este printre noi a îndoliat întreaga lume mondenă. Familia, prietenii și oamenii care l-au cunoscut pe designer au fost în stare de șoc, în clipa în care au aflat că și-a pus capăt zilelor, în propria casă, la scurt timp după de se întorsese dintr-un restaurant din Capitală, unde a purtat o discuție cu patronul localului căruia i-a promis că va reveni a doua zi cu prietenele sale, ceea ce nu s-a mai întâmplat.

Acesta se confrunta cu depresia și insomnia, având des atacuri de panică și coșmaruri, iar despre toate acestea a vorbit pe larg, în cadrul emisiunii pe care o moderează Mihai Ghiță, doar că nimeni nu credea că lucrurile vor merge atât de departe, iar el își va lua viața din cauza situațiilor cu care se confrunta. Multă lume s-a mirat, când a auzit lucrul acesta și chiar Cătălin Botezatu a dezăluit că era foarte fericit, înainte de a se sinucide, deoarece reușise să își facă implant de păr.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.