Setari Cookie-uri

Cum au reacționat fetițele Laurei Cosoi, atunci când actrița le-a spus că este însărcinată: Au început să sară, să țipe..

Laura Cosoi a dezvăluit ce reacție au avut fetițele sale, atunci când au aflat că familia se va mări.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin, se pregătesc să devină părinți pentru a patra oară, iar cele 3 fetițe ale lor au primit această veste cu multă bucurie. Actrița în vârstă de 36 de ani, și-a dezvăluit entuziasmul într-un interviu recent acordat revistei Viva!, în care a împărtășit detalii despre așteptarea celui de-al patrulea copil, dar și despre modul în care își gestionează viața profesională și nevoile unei familii numeroase.

Pentru Laura și Cosmin, sosirea celui de-al patrulea copil a fost o surpriză plăcută, deoarece și-au dorit acest moment special, dar nu se așteptau să se întâmple atât de curând, mai ales într-un moment dificil din viața lor. Cu toate acestea, Laura a subliniat că consideră venirea pe lume a bebelușului ca fiind o mare binecuvântare și o adiție frumoasă la familia lor.

Citește și:

„Ne-am dorit acest copil foarte mult, n-am știut că se va și întâmpla atât de repede, mai ales într-o perioadă foarte grea a vieții mele, dar Dumnezeu e mare și știe exact când e bine să se întâmple anumite lucruri. Pentru noi, în momentul ăsta, e o mare binecuvântare și o bucurie că bebelușul este sănătos și iată că, la vară, familia noastră va avea brațele și mai încăpătoare!”, a declarat Laura pentru sursa citată mai sus.

Actrița a mărturisit că aflarea veștii că este însărcinată a fost un moment special pentru întreaga familie. Atât soțul ei, Cosmin, cât și cele trei fiice ale lor au primit vestea cu entuziasm și bucurie. Laura a povestit cum a făcut anunțul fetelor pe plajă, într-o vacanță în Thailanda, și cum acestea au reacționat cu entuziasm și afecțiune.

Citește și:

„Cosmin a aflat în același timp cu mine, când mi-am făcut testul, iar fetelor le-am dat vestea de ziua mea, eram pe plajă în Thailanda când le-am spus că, anul acesta, la vară, va mai veni un bebeluș în familia noastră, moment în care au început să sară, să țipe de bucurie și să dea pupici burticii, unde era bebelușul.
Sarcina este foarte avansată, dar mă amuză faptul că eu am știut încă de acum doi ani ce va fi, pentru că acest bebeluș mi-a apărut într-un vis, mi-a spus că va veni pe lume, dar și-a spus și numele, așa încât n-am avut prea mare bătaie de cap să alegem numele. Nu am spus public ce va fi, pentru că nici fetițele nu știu încă și urmează să le pregătesc o surpriză!”, a mai adăugat Laura.

În ceea ce privește echilibrul între viața profesională și cea personală, Laura a subliniat că ea și soțul ei își împart rolurile în mod organizat și dedică timpul liber petrecut împreună cu cele trei fiice. Cu toate că sunt implicați în diverse proiecte profesionale, ei își fac timp pentru activități în familie și se sprijină reciproc în creșterea copiilor. De asemenea, Laura a dezvăluit că se bazează și pe sprijinul părinților lui Cosmin sau al unor vecini apropiați în momentele aglomerate.

Citește și:

„Rolurile noastre sunt împărțite de ceva vreme, astfel că dimineața suntem amândoi cu fetele, le pregătim de grădiniță și creșă, apoi fiecare pleacă în treaba lui și, după-amiaza, mergem să le luăm pe rând sau împreună și facem lucruri cu ele. Fie acasă, fie în curte, fie pe strada de lângă casă, fie în parc, fie gătim, fie avem musafiri și, astfel, după-amiaza este dedicată familiei, motiv pentru care încercăm să terminăm totul la timp. Sau, dacă avem momente aglomerate, când nu reușim să ne adunăm, apelăm la părinții lui Cosmin, care vin de la Târgu Mureș și ne mai ajută din când în când, sau apelăm la o familie vecină pe care o rugăm să ne mai ajute, să ia copiii de la grădiniță sau de la creșă, când noi nu reușim. Nu ne-am gândit la o bonă pentru viitor, dar vom vedea la toamnă”, a mai spus Laura Cosoi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.