Setari Cookie-uri

Gerard Pique și Clara Chia se pregătesc de nuntă! În curând, cei doi își vor anunța logodna

Gerard Pique și Clara Chia se pregătesc de nuntă, cel puțin așa scriu tabloidele din Spania. Fotbalistul și mai tânăra lui iubită au în plan să își anunțe logodna în cadrul unui eveniment special, ce va avea loc în curând.

Gerard Pique și Clara Chia se pregătesc de un pas important în relația lor, cel puțin asta scrie presa spaniolă. Aceste zvonuri au fost alimentate de recenta lor vizită la o firmă de bijuterii din Barcelona, unde s-a presupus că au făcut o achiziție importantă, posibil un inel de logodnă.

Relația dintre Gerard Pique și Clara Chia a fost subiectul multor speculații încă de la început. Cuplul a început să iasă în evidență în urmă cu aproximativ un an, dar există zvonuri că ei ar fi fost împreună încă de pe vremea când fotbalistul era într-o relație cu cântăreața columbiană Shakira. Despărțirea dintre Gerard și Shakira a fost atribuită adesea prezenței lui Clara în viața fotbalistului.

Cu toate că Gerard Pique și Shakira au avut o relație de 12 ani și au împreună doi copii, cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Astfel, vestea că Gerard și Clara intenționează să facă acest pas important în relația lor a stârnit un val de interes și entuziasm printre fanii lor.

Citește și:

Potrivit informațiilor apărute în presa spaniolă, Gerard Pique și Clara Chia ar urma să-și anunțe logodna într-un eveniment special din familia lui Pique, care va avea loc pe 26 iunie. În acest context, se presupune că evenimentul respectiv va fi o ocazie perfectă pentru cuplul lor de a-și face publice planurile de căsătorie.

Pe măsură ce data se apropie, fanii lui Gerard Pique și Clara Chia așteaptă cu nerăbdare oficializarea relației lor prin această logodnă, fiind curioși să vadă ce rezervă viitorul pentru acest cuplu destul de controversat.

Shakira și Gerard Pique nu au fost căsătoriți

Deși s-au iubit timp de 12 ani, Shakira și Gerard Pique nu au fost niciodată căsătoriți. Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar un an mai târziu anunțau că formează un cuplu.

Citește și:

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui', declara artista în trecut, pentru Latin Times.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.