Setari Cookie-uri

Nicole Scherzinger s-a logodit după 3 ani de relație cu Thom Evans

Artista din Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger s-a logodit cu Thom Evans, după 3 ani de relație. Cântăreața în vârstă de 44 de ani a împărtășit bucuria momentului și cu internauții.

Nicole Scherzinger trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar bucuria ei a împărtășit-o și cu internauții. Vedeta de peste ocean a fost cerută în căsătorie de mai tânărul ei iubit, Thom Evans, în vârstă de 38 de ani.

Nicole Scherzinger a postat imagini pe paginile sale de socializare de la fericitul moment. Cererea în căsătorie a avut loc pe plajă, iar fanii celor doi le-au urat multă fericire.

Logodnicul artistei, Tom Evans, este un fost jucător de rugby, iar cei doi împart adesea cu internauții fotografii din viața lor de cuplu. Nici de această dată, artista și iubitul ei nu au avut nicio reținere în a-și exprima bucuria în fața urmăritorilor de pe Instagram.

Nicole Scheringer, niciun compromis în dragoste

Artista din Pussycat Dolls a avut o relație cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov din 2016, până în 2019. Înainte de acesta, ea s-a iubit cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilon, de care s-a despărțit în 2015, după o poveste de iubire ce a ținut 7 ani.

Citește și:

„Uneori, oamenii rămân în relații pentru că se complac, pentru că este confortabil pentru ei, pentru că nu vor să fie singuri. Este un nou capitol în viața mea. Trec printr-o perioadă foarte transformatoare în viața mea.”, a declarat Nicole, pentru revista People, în anul 2015.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.