Setari Cookie-uri

Antonia, reguli stricte pentru copiii ei. Cei mici nu au voie să stea pe telefon: Vă aveți unul pe altul, vă jucați între voi..

Antonia este o mamă preocupată de creșterea și bunăstarea copiilor ei, astfel că vedeta le-a impus celor mici limite clare. Artista a dezvăluit că nu își lasă băieții să stea pe telefon atunci când sunt acasă și îi îndeamnă să se joace între ei.

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste din lumea artistică autohtonă, însă, pe lângă succesul profesional, ea este și o mămică foarte implicată în viața celor trei copii ai săi. Recent, frumoasa artistă a fost invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, acolo unde a oferit detalii din viața sa, dar a vorbit și despre felul în care își educă copiii. Astfel, despre cei doi băieți ai săi, Dominic și Akim, Antonia a dezvăluit că, deși între ei există neînțelegeri, își asumă rolul de mediator și încearcă să rezolve conflictele care apar în familie.

„Țip mult. Certuri prin casă. Deci nu știu de câte ori țip pe zi. «Gata! Nu vă mai certați!» Mi se umflă și vena asta. Mie îmi e și frică să nu mor într-o zi din cauza nervilor.”, a mărturisit Antonia.

Citește și:

În discuția deschisă cu Mihai Bobonete, Antonia a recunoscut că le impune reguli stricte copiilor săi, considerând că este esențial ca aceștia să aibă limite clare. Cu toate că tatăl lor, Alex Velea, este mai indulgent, Antonia insistă asupra respectării regulilor impuse. Mai mult, în ceea ce privește educația copiilor săi, Antonia a subliniat importanța credinței și recunoștinței față de Dumnezeu în viața de zi cu zi. Rugăciunea înainte de culcare este un obicei pe care îl practică cu micuții săi, încurajându-i să-și exprime recunoștința pentru tot ceea ce au.

„E mai greu cu băieți, pentru că au foarte multă energie. Consider că i-am educat cât de cât ok. Ei mă ascultă, mai ales dacă văd că sunt nervoasă sau strâng din dinți cum făcea mama. Eu sunt polițistul rău. Știi că e vorba că s-au schimbat generațiile… eu nu cred în totalitate în treaba asta. Adică, tu îți educi copiii. Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, eu doar povestesc ce fac eu acasă la mine. Nu-mi place să spună alții așa e bine. Consider că tu dai educația și stilul în care îți crești copilul. Tu faci regulile, indiferent de ce generație există, nu? Ce înseamnă acum? Să mergem după generația aia? Mai sunt niște părinți, mai în vârstă decât mine, și care te-ai fi gândit că aplică aceeași tactică și nu mai știu ce să mai facă, pentru că ai lor copii erau de neoprit”, a povestit vedeta la podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și:

În ceea ce privește utilizarea tehnologiei, Antonia a impus limite stricte, chiar și după ce le-a achiziționat telefoane. Ea îi îndeamnă pe Dominic să se bucure de jocurile și activitățile din jurul lor, fără a folosi tehnologia.

„Au limite de mici. Eu am zis că nu vreau să le iau telefoane, nici în ziua de azi nu le luam telefoane, dar nu s-a putut… Tatăl lor a zis că «Hai că au toți și le facem niște reguli». Le-am zis «vreți telefoane, atunci când ajungeți acasă nu aveți voie să stați pe ele, pentru că aveți jucării, vă aveți unul pe altul, vă jucați între voi». Au PlayStation și îi las să se joace. Respectă regulile astea, pentru că știu că altfel e groasă cu mine! Stau destul pe telefon. În drum spre școală stau pe telefon, pentru că e destul de lung drumul.”

Citește și:

Antonia își amintește și sfaturile primite de la părinții săi, care au fost un exemplu pentru ea. Ea își îndeamnă copiii să fie independenți și să-și gestioneze finanțele, învățându-i să fie responsabili și autonomi.

„Părinții mei au fost un exemplu foarte mare pentru mine, mi-au arătat foarte multă afecțiune, m-am simțit foarte iubită și au muncit întotdeauna, deci asta mi-au implementat. Întotdeauna mi-au spus să fiu femeie independentă, să nu depind de niciun bărbat… și mereu să păstrez bani pentru orice urgență, Doamne ferește…”, a mai spus cântăreața în cadrul podcastului „Da Bravo! by Mihai Bobonete”.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.