Setari Cookie-uri

Antonia și Alex Velea și-au ales nașii de cununie. Cine sunt cei care le vor fi părinți spirituali: Suntem prieteni de-o viață

Antonia și Alex Velea și-au ales nașii de cununie și își doresc ca anul acesta să pună la punct toate detaliile legate de ziua în care își vor uni destinele. Iată cine sunt cei care le vor fi părinți spirituali!

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de ani buni și au împreună doi copii care le calcă pe urme, Dominic și Akim. În momentul de față, cei doi au mari emoții doar gândindu-se la faptul că își vor duce relația la un alt nivel și se vor cununa în fața lui Dumnezeu. Atât ei, cât și fanii lor așteaptă momentul acesta de multă vreme, doar că au fost foarte multe lucruri care i-au împiedicat să facă nunta mult visată.

Artistul a fost cel care a dat mai multe detalii despre ziua cea mare, pe care nu au ales-o încă. Aceștia nu au găsit o locație care să fie pe gustul lor, dar vor pune la punct fiecare aspect în toamna acestui an, deoarece au fost foarte ocupați în ultimele luni, ambii având concerte și tot felul de evenimente la care au fost prezenți. S-au gândit la nunta lor încă din pandemie, doar că le-a fost imposibil la vremea aceea să planifice unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor, din cauza regulilor strice impuse de autorități.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.