Setari Cookie-uri

Antonia, amintiri dureroase după moartea bunicului: Îmi băteau în dubă, urlau…

Antonia a povestit un moment dureros petrecut în urmă cu mai mulți ani, după ce a fost nevoită să cânte imediat după moartea bunicului său.

Antonia, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a împărtășit o poveste emoționantă într-un podcast recent al prietenei sale, Giulia Anghelescu.

În 2018, artista a trecut printr-o perioadă dificilă atunci când bunicul său a încetat din viață după o lungă luptă cu o boală nemiloasă. La acel moment, Antonia avea deja un contract semnat pentru a susține un concert în Galați pe care trebuia să îl onoreze.

"Nu o să uit atunci când eram în drum spre Galați. Am aflat efectiv cu o oră înainte să ajung acolo și eram praf. Am cântat, mi-au făcut jobul. „După am plecat, nu am mai stat la poze într-adevăr, pentru că nu am mai avut stare și mă înjura lumea pe net. „Nu îți e rușine că am stat acolo cu copilul în frig o oră?”. Îmi băteau în dubă, urlau…Să stau să le explic de fiecare dată”, a mai spus cântăreața, conform spynews.ro.

Citește și:

Vedeta a mărturisit că a început să cânte de mică, iar părinții săi au observat imediat pasiunea ei pentru muzică. Prin intermediul unui microfon de karaoke și apoi al lecțiilor de canto, Antonia și-a dezvoltat abilitățile vocale.

„Știu că sună foarte clișeic, dar de mică. Părinții mei au văzut că eu tot cânt prin casă, mi-au luat și combină de karaoke, cu microfon conectat și le-au dat în cap să mă ducă la canto.
În același timp m-am apucat și de pian, doar că, la un moment dat, nu au mai putut să plătească ambele lecții. La pian îmi era mai lene să repet”, a mai spus artista.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.