Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu sare în apărarea Evei Măruță, deși este certată cu prezentatorul tv: Un copil mișto și mega smart...

Bianca Drăgușanu a urmărit filmul "Tati part-time", împreună cu fiica sa, Sofia, și a lăudat-o pe Eva Măruță pentru rolul său.

După lansarea filmului „Tati part-time”, Bianca Drăgușanu și-a exprimat impresiile sincere pe rețelele de socializare, lăsând deoparte eventualele tensiuni anterioare cu tatăl Evei, Cătălin Măruță.

Multe fețe cunoscute s-au aflat în sala de cinema încă de la lansarea oficială a filmului „Tati part-time” din 2 ianuarie. Printre aceștia s-a numărat și Bianca Drăgușanu, care, alături de fiica sa, Sofia, au vizionat unul dintre cele mai mediatizate filme românești. După experiența de la cinema, Bianca a împărtășit cu fanii ei părerea sa despre „Tati part-time”.

„Am râs și m-am distrat cu Sofia. Film mișto! Recomand!”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

În ciuda unor tensiuni anterioare, Bianca Drăgușanu a ales să își exprime aprecierea față de talentul Evei Măruță, care a jucat rolul principal în film. Chiar dacă relația sa cu prezentatorul de la Pro TV, Cătălin Măruță, a rămas una tensionată, Bianca a avut doar cuvinte de laudă la adresa fetiței.

Citește și:

„Un copil mișto și mega smart. Indiferent de ce spun haterii, Eva este genială, superbă și talentată. Felicitări părinților care au o asemenea comoară de fetiță!”, a completat Drăgușanu, subliniind calitățile remarcabile ale micuței.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.