Setari Cookie-uri

Secretele frumuseții Evei Mendes: Îndepărtarea părului facial cu lama

Eva Mendes a împărtășit cu internauții unul dintre trucurile la care apelează pentru a se simți bine în pielea sa.

Eva Mendes a dezvăluit unul dintre secretele sale de înfrumusețare într-o postare pe Instagram, când a recunoscut că una dintre procedurile preferate este îndepărtarea părului facial cu lama. Prin intermediul clipurilor video și a fotografiilor, Eva Mendes a arătat cum își petrece o zi la spa, inclusiv momentul în care se rade pe față. Cu sinceritate și umor, vedeta a împărtășit detalii despre rutina sa de înfrumusețare, captivând atenția și inimile fanilor din întreaga lume.

”Da, mă rad pe față! Am primit o mulțime de comentarii cu privire la această procedură și o mulțime de femei spun că se rad pe față de ani de zile - ok, cred că ”dermaplaning” este cuvântul preferat, dar este ceea ce este și eu ador să fac asta!”.

Citește și:

În secțiunea de comentarii de la postarea sa pe Instagram, Eva Mendes a dezvăluit că are nevoie să-și îndepărteze părul facial o dată la două zile. Întrucât părul său crește rapid, ea recunoaște cu umor că este o "bestie" și trebuie să apeleze la această metodă frecvent. Această sinceritate adaugă o notă de autenticitate în povestea sa de frumusețe, dându-i un sentiment de apropiere cu fani săi.

”Sunt o bestie, așa că probabil am nevoie o dată la două zile! Ha. Părul meu crește la loc dacă mi se face frig. I se mai întâmplă cuiva asta? De exemplu, mă rad pe picioare la duș și mi se face pielea de găina și efectiv munca mea se duce pe apa sâmbetei”.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.