Setari Cookie-uri

Dieta pe care Antonia o urmează cu sfințenie. Care este secretul cântăreței pentru a se menține în formă

În 2018, Antonia ocupa locul 8 în clasamentul celor mai frumoase femei din lume, realizat de una dintre cele mai prestigioase publicații, Independent Critics. Fără dubii, și prezent este una dintre cele mai dezirabile românce și, deși timpul a trecut, copiii au venit, cântăreața a reușit să se mențină într-o formă de invidiat. Ce dietă urmează? Află secretul prin care artista reușește să aibă o siluetă de vis.

Antonia este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, iar fanii o apreciază atât pentru talentul și personalitatea sa, cât și pentru frumusețea ei. Până acum, solista a trecut prin trei sarcini, dar tot a rămas într-o formă de invidiat. Știm că la bază trupului ei de zeiță stau multele ore petrecute în sala de sport, dar pentru ca activitatea fizică să fie susținută, vedeta respectă și câteva reguli alimentare.

Într-un interviu pentru VIVA, Antonia a dezvăluit că face sport chiar și de cinci ori pe săptămână și că îi place să se antreneze alături de soțul ei, Alex Velea, care o motivează foarte tare.

Ea a devoalat și ce alimente consumă des: „Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.