Setari Cookie-uri

Adelina Pestrițu, peripeții din vacanța. Ce a pățit vedeta în America: cu mare frică de turbulențe și mai nou…de uragane...

Adelina Pestrițu a petrecut o vacanță de vis în America, acolo unde a vizitat Disneyland, împreună cu fiica și soțul ei. Totuși, la întoarcere, vedeta a avut parte de momente dificile, de care își va aduce aminte multă vreme.

Adelina Pestrițu a revenit recent dintr-o vacanță de vis din SUA, împreună cu soțul și fiica sa în vârstă de 5 ani. Chiar dacă concediul a fost unul plăcut și plin de momente minunate, sfârșitul escapadei a fost umbrit de momente de panică, pe care Adelina le-a împărtășit cu fanii săi din mediul online.

Călătoria a început cu două săptămâni în urmă, când Adelina Pestrițu și familia ei au părăsit România pentru a se bucura de frumusețile de peste ocean, având ca punct principal de interes Disneyland-ul. Ei au trăit clipe de neuitat și s-au bucurat din plin de fiecare moment petrecut în călătorie. Cu toate acestea, când a venit momentul să se întoarcă acasă, ultima zi de vacanță a adus și momente tensionate.

Citește și:

Înainte de a decola spre casă, Adelina și familia ei au fost martorii unui uragan care a lovit orașul Los Angeles. Chiar dacă uraganul și-a pierdut din intensitate, alerte au fost emise, iar zborul lor a fost întârziat semnificativ. Cu puțin timp înainte de a părăsi teritoriul american, în timp ce se aflau în aeroport, a avut loc un cutremur cu o magnitudine de 5,1.

Cu toate că mai aveam de stat în Las Vegas, ne-am întors la Los Angeles mai devreme pentru că la știri au anunțat că vor fi inundații din cauza uraganului Hilary. Mai întâi uragan, apoi cutremur. Cumva ambele în același timp.Vreo cometă, ceva? Extratereștrii?

Decolarea asta a fost făcută sub sunet de alarme din cauza uraganului Hilary, care fix în momentul plecării noastre era în desfășurare în Los Angeles. Și recunosc că a fost cea mai stresantă din câte am trăit vreodată. Ce-i drept, la momentul la care a lovit California și-a pierdut din intensitate și s-a transformat într-o ploaie tropicală, cu avertizări care mai de care mai înfiorătoare. Cel puțin pentru un om ca mine, cu mare frică de turbulențe și mai nou…de uragane.

Citește și:

Unde mai pui că după toate astea și-a făcut apariția și un cutremur de 5.1 care ne-a prins în aeroport. După 3h am reușit să decolăm și chiar dacă nu se vede stresul pe fața mea în pozele astea, să știți că a fost din plin”, le-a povestit Adelina Pestrițu urmăritorilor din mediul online.

În ciuda momentelor de panică și a ghinionului, Adelina Pestrițu a reușit să ajungă cu bine acasă în România, împreună cu soțul și fiica sa. Totuși, neprevăzutul a continuat să îi urmărească, întrucât unul dintre bagajele ei s-a rătăcit în drumul spre casă. Chiar și în fața acestor provocări, vedeta a reușit să rămână pozitivă și să împărtășească întreaga experiență cu fanii ei online.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.