Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, din nou pe masa de operație! Vedeta vrea să își micșoreze bustul

Bianca Drăgușanu se pregătește pentru o nouă vizită la medicul estetician, de această dată dorind să își micșoreze bustul.

Bianca Drăgușanu se pregătește pentru două noi intervenții estetice ce vor avea loc în următoarele luni. La vârsta de 41 de ani, vedeta a trecut deja printr-o serie de proceduri pentru a-și transforma înfățișarea, și se pare că nu se oprește aici. În decembrie, Bianca va merge la medicul estetician pentru o procedură numită "cat eyes," care implică utilizarea unor fire resorbabile pentru a ridica ochii și sprâncenele, pentru un aspect mai tânăr și mai proaspăt. În plus, în ianuarie, Bianca Drăgușanu va urca din nou pe masa de operație pentru a-și micșora sânii. Acesta este un pas

„Îmi vizitez doctorul meu care nu-mi face doar proceduri de injectare, ci îmi face operații estetice, pentru că eu sunt o regină a operațiilor estetice, că sunt asumată și recunosc. În ianuarie voi face o micșorare de sâni, în momentul de față consider că au devenit incomozi. În luna decembrie voi face procedura de cat eyes, cu niște fire resorbabile, voi avea ochii și sprâncenele mai ridicate. Am de făcut și operație de blefaroplastie”, a spus ea într-n interviu pentru Spynews.

Citește și:

Totuși, unele celebrități preferă să nu vorbească despre operațiile lor estetice din teama de a fi judecate. Adelina Pestrițu, o altă personalitate cunoscută, a dezvăluit că a suferit două intervenții: o augmentare mamară și o rinoplastie. Ea subliniază că nu are un număr fix de operații pe care le efectuează în fiecare an, ci merge la medicul estetician doar atunci când simte că are nevoie. În cazul rinoplastiei, operația a fost și de ordin medical, rezolvându-se unele probleme de sănătate.

Adelina Pestrițu mărturisește că nu a găsit nicio "cremă minune" care să elimine ridurile și că soluția pentru ea a fost injecțiile cu botox. Ea subliniază că, în ciuda încercărilor cu creme și tratamente pentru ten, nu există produse miraculoase care să înlocuiască intervențiile estetice.

Citește și:

„Ne ajută natura, dar hai să fim serioși. Ne mai ajută botox-ul, ne mai ajută sportul, o cremă bună. (…) Pentru ten folosesc creme, seruri, tratamente faciale de curățare și hidratare. Nu vă imaginați că am folosit creme ca să îmi dispară ridurile. Sunt sinceră cu voi și hai să fim serioși. Nu cred că există o cremă care să te întinerească așa.”, a dezvăluit vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.