Setari Cookie-uri

Carmen Brumă dezvăluie alimente care ajută la prevenirea osteoporozei

Carmen Brumă a oferit sfaturi pentru menținerea sănătății sistemului osos și prevenirea osteoporozei.

Carmen Brumă împărtășește adesea sfaturi importante pentru sănătate și menținerea unui stil de viață echilibrat. Recent, antrenoarea le-a vorbit internauților despre sănătatea oaselor și prevenirea osteoporozei. Osteoporoza este o afecțiune care afectează mai ales femeile, în special după o anumită vârstă, dar care poate fi prevenită prin alegerile alimentare corecte.

„Patru alimente care te ajută după 40 de ani să previi osteoporoza și să ai un sistem osos sănătos:

1. Parmezanul – o sursă foarte bună de calciu, pe care îl poți adăuga în mâncare pe post de condiment

2. Urda – pe lângă calciu, are vitamina K, magneziu, dar și niște aminoacizi speciali, care se numesc ramificați și te ajută să construiești masă musculară

Citește și:

3. Semințele de susan – o sursă foarte bună de calciu, în special pentru vegetarieni

4. Sardinele – pentru concentrația de calciu și pentru combinația acestui mineral cu vitamina D și magneziu.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

Aceste alimente pot contribui la menținerea sănătății sistemului osos și la prevenirea osteoporozei, în special în cazul femeilor care au trecut de vârsta de 40 de ani.

Carmen Brumă promovează un stil de viață sănătos și oferă frecvent sfaturi utile legate de fitness, nutriție și îngrijirea corpului. Ea subliniază importanța alegerilor alimentare corecte și a unui echilibru între dietă și exerciții fizice pentru menținerea sănătății pe termen lung.

„Trei sfaturi care să te ajute să dai jos eventualele kilograme acumulate în vacanță:

Citește și:

1. Nu pleca niciodată la cumpărături pe stomacul gol, pentru că riști să cumperi cât mai multe alimente periculoase pentru siluetă.

2. Mestecă fiecare gură de mâncare de cel puțin 20 de ori, înainte de a o înghiți, pentru că astfel te vei sătura cu mai puține alimente, iar digestia va fi mult mai ușoară.

3. Cântărește-te doar o dată pe săptămână, dimineața, pe stomacul gol.”, dezvăluia Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.