Setari Cookie-uri

Sora lui Scărlătescu,Carmen, dezvăluiri din relația fratelui său cu Doina Teodoru: a reușit ceva ce nu a putut nici o femeie

Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu, a vorbit despre relația pe care o are cu fratele său, dar și cu iubita acestuia, Doina Teodoru. Culisele uneia dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz-ul actual!

Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu, a surprins publicul cu dezvăluiri interesante despre relația cu fratele ei, dar și despre legătura cu Doina Teodoru, iubita acestuia. Într-un interviu pentru Click, Carmen a vorbit despre pasiunile sale, dar și cum se înțelege cu Doina Teodoru, iubita fratelui ei.

Carmen Istrate a dezvăluit că este o femeie pasionată de estetică și frumos, iar această pasiune a devenit o parte importantă a vieții ei în ultimii 5 ani. Ea a menționat că a consiliat sute de femei cu privire la modul în care să devină o versiune mai bună a lor și că a primit în schimb multă energie pozitivă, ceea ce înseamnă că sfaturile și expertiza sa în domeniu au avut un impact semnificativ.

În ceea ce privește relația cu fratele său, Carmen Istrate are doar cuvinte de laudă. Ea a subliniat că întotdeauna au avut o conexiune foarte bună și au fost apropiați. Cu toate acestea, de când Cătălin Scărlătescu este într-o relație cu actrița Doina Teodoru, nu reușesc să se vadă la fel de des ca înainte.

Citește și:

"Am avut o perioadă în care ne petreceam tot timpul împreună. Acum el stă mai mult cu Teodora, ceea ce este și normal să fie așa. Au o relație foarte frumoasă și de multe ori dacă stau cu ei nu au ochi decât unul pentru celălalt. Nu ne băteam niciodată. Am avut o relație matură dintotdeauna. Maxim mă mai lua el peste picior când făceam vreo prostie. Cătălin e omul care te atinge cu vorba, nu cu palma, și ustură mai tare așa.", a dezvăluit sora lui Scărlătescu, pentru sursa citată mai sus.

Cu privire la relația cu Doina Teodoru, Carmen Istrate a recunoscut că nu sunt cele mai bune prietene, dar a ținut să îi mulțumească actriței pentru modul în care a influențat pozitiv viața fratelui său.

"Cu Doina nu sunt foarte apropiată. Însă vreau să-i mulțumesc pentru că a reușit cu Cătălin ceva ce nu a putut nici o femeie până acum… să scoată ce e mai bun din el. Nu știu dacă se gândesc la nuntă sau nu, însă eu una abia aștept să se întâmple. Sunt foarte frumoși împreună.", a adăugat Carmen Istrate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.