Setari Cookie-uri

Nadia Comăneci și Simona Gherghe, mesaje de susținere pentru Simona Halep. Tenismena a fost suspendată patru ani pentru dopaj

Nadia Comăneci și Simona Gherghe i-au transmis Simonei Halep niște mesaje de susținere, după ce tenismena a fost suspendată patru ani pentru dopaj de către Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis.

Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis a decis suspendarea Simonei Halep pentru dopaj timp de patru ani, dar hotărârea nefiind una definitivă, sportiva are de gând să lupte în continuare. Vrea să i se facă dreptate și știe că într-o bună zi se va întâmpla lucrul acesta. La scurt timp după ce ITIA a făcut tristul anunț, sportiva a transmis un mesaj în mediul online, dând de înțeles că este de-a dreptul șocată, dar în același timp recunoscătoare, pentru că are un deznodământ în fața unui tribunal, cu care în mod evident nu este de acord.

De asemenea, Simona Halep a transmis că știe foarte bine regulile și că le-a respectat mereu, motiv pentru care refuză să accepte suspendarea sa și va face apel. A mai zis și că nu a consumat niciodată subtanțe interzise nici cu voia sa, nici fără aceasta și că ultimul an din cariera sa a fost unul care a pus-o serios la încercare.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.