Setari Cookie-uri

Suferința prea puțin știută a lui Horia Moculescu! Fiul său s-a stins din viață la 31 de ani

Horia Moculescu ascunde o mare dramă, aceea legată de fiul său, care s-a stins din viață la vârsta de 31 de ani.

La vârsta de 87 de ani, Horia Moculescu, cunoscut compozitor și artist român, a dezvăluit, de ziua sa de naștere, amintiri neștiute din viața sa bogată în experiențe și evenimente care l-au definit atât în plan personal, cât și profesional. Însă, pe lângă succesul său în lumea muzicală, viața l-a pus la încercare, aducându-i și momente dureroase. Printre momentele semnificative din viața sa, se numără și pierderea fiului său, Ionuț, în urmă cu 16 ani. Ionuț, în vârstă de doar 31 de ani, a murit în Germania, lăsând în urmă o familie îndurerată și o viață frântă mult prea devreme.

Horia Moculescu a fost căsătorit de patru ori, fiecare căsătorie marcând un capitol distinct din viața sa personală. Cel mai mediatizat divorț al său a fost cel cu Mariana Moculescu, alături de care o are pe fiica sa, Nidia. Despre fiul său se știu puține detalii, însă se cunoaște faptul că acesta a avut probleme de sănătate încă de la naștere.

Citește și:

Ionuț a avut o viață marcată de suferință și lupta cu boli, inclusiv cu Hepatita C. Tragedia s-a abătut asupra familiei compozitorului în anul 2008, atunci când Ionuț a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Germania, într-un incident care a lăsat în urmă multă suferință și întrebări fără răspuns.

Despre fiul său, compozitorul a preferat să fie discret, însă durerea pierderii tânărului a fost greu de suportat pentru întreaga familie. Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului, a dezvăluit că Ionuț era aproape orb din naștere și că purta mereu ochelari pentru a ascunde acest lucru. Tragedia s-a lăsat cu o suferință profundă în sufletul lui Horia Moculescu, care a mărturisit în interviuri că nimic nu poate compensa durerea de a-și pierde copilul.

Citește și:

„Ca tată am suferit mai putin să zicem, dar ea a suferit neaștepat de mult. Ea și-a iubit fratele nespus de mult. Când mor bunicii e normal, când mor bunicii la o anumită vârstă e normal, dar să-ți moară copilul nu e normal!”, declara Horia Moculescu, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.