Setari Cookie-uri

Nadia Comăneci a împlinit 62 de ani! Care este secretul sportivei: Nu există zi fără mișcare

Nadia Comăneci a împlinit duminica 62 de ani, iar sportiva și-a petrecut ziua de naștere în sânul familiei. Cum se menține în formă marea campioană a României?

Nadia Comăneci sărbătorit recent împlinirea vârstei de 62 de ani, continuând să impresioneze prin forma sa fizică și stilul său de viață sănătos. Cunoscută sub numele de "Zeița de la Montreal," Nadia a dezvăluit câteva dintre secretele care o ajută să se mențină în formă și să arate la fel de bine ca în zilele de glorie.

De-a lungul a peste două decenii de când locuiește în Oklahoma alături de soțul ei, Bart Conner, Nadia Comăneci a continuat să fie activă în lumea gimnasticii. Campioana și-a deschis propria sală de gimnastică, astfel că nu trece nicio zi fără să facă mișcare și își acordă cel puțin 30-40 de minute pentru a-și antrena corpul.

"Fac mișcare cel puțin 30-40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică," a declarat Nadia într-un interviu acordat gsp.ro.

Citește și:

Pe lângă exercițiile regulate, Nadia Comăneci acordă o atenție deosebită alimentației sale. Ea urmează un stil de viață echilibrat și evită excesele culinare. Mâncarea preferată a fostei gimnaste este peștele, însoțit de legume gratinate sau piure de legume. De asemenea, își permite mici răsfățuri cu produse culinare de sărbătoare, mai ales că gătește și feluri de mâncare tradiționale românești, cum ar fi sarmalele.

„Mănânc echilibrat, cel mai mult îmi place peștele, alături de legume gratinate sau piure de legume. De sărbători mă mai răsfăț și eu cu anumite produse culinare, mai ales că pregătesc și feluri de mâncare tradițional românești, cum sunt sarmalele adaptate în care folosesc carne de curcan, spre exemplu”, a mai spus Nadia Comăneci pentru sursa mai sus-menționată.

Citește și:

De ziua sa de naștere, Nadia Comăneci a ales să petreacă timpul alături de familie, jucând Pickleball alături de fiul său. Cu toate că au trecut mai bine de patru decenii de la performanțele sale legendare din gimnastică, Nadia Comăneci rămâne un exemplu de disciplină, determinare și dedicare, atât în ceea ce privește stilul de viață sănătos, cât și familia sa.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.