Setari Cookie-uri

Reghecampf îi dă replica Aneimaria Prodan: Omite să spună că trăiește în continuare din cei 2.000 de euro pe care-i primește

Laurențiu Reghecampf a devenit recent tată pentru a patra oară, iar antrenorul s-a simțit nevoit să răspundă acuzațiilor lansate de Anamaria Prodan. Mai mult, antrenorul a dezvăluit și numele special ales pentru micuțul său.

Laurențiu Reghecampf a împărtășit, recent, o veste minunată cu comunitatea sa - el și partenera lui de viață, Corina Caciuc, au devenit părinții unui băiețel adorabil, căruia i-au dat un nume rar auzit, Landon Abram. Această veste marchează un moment de mare fericire și împlinire pentru cuplu, iar Reghecampf a mărturisit că venirea pe lume a micuțului reprezintă rodul iubirii lor sincere.

„Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi – eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi. Ce comentează alții nu este problema mea”, a declarat Reghecampf pentru cancan.ro.

Antrenorul, care mai are un băiețel din relația anterioară cu Corina Caciuc, pe nume Liam, a dezvăluit că toți cei patru copii ai săi au nume care încep cu litera L: Luca, Laurențiu, Liam și acum Landon.

Citește și:

Deși de obicei discret în privința vieții sale personale, antrenorul a făcut câteva declarații acide la adresa fostei sale soții, Anamaria Prodan. Confirmând relația cu Corina Caciuc, acesta pare să fi continuat războiul cu Anamaria Prodan prin intermediul declarațiilor date presei.

„Nu mă interesează un dialog cu ea prin intermediul presei, nu răspund ca să justific ceva, nici nu am cui, doar că sunt foarte multe lucruri neadevărate și jigniri, nu am să cobor la nivelul ăsta din respect pentru Bebe! Dar pot, totuși, să-i transmit acum să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic”, a mai spus Reghecampf, pentru sursa citată mai sus.

El a mai adăugat că procesul de divorț cu impresara nu s-a încheiat încă și pare să o acuze pe aceasta că refuză despărțirea oficială. În plus, Reghecampf a dezvăluit că îi trimite lunar 2000 de euro fostei sale soții, adăugând că nu vede rostul scandaluli mediatic pe care Anamaria Prodan l-ar fi început.

Citește și:

„Eu mă bucur pentru ea că este sus 🙏, să fie și să-i dea Dumnezeu sănătate, dar nu văd și nu înțeleg de ce ea discută mereu de mine??? Ce e sus pentru ea nu este și pentru restul lumii, eu am alte target-uri în viața. Totuși, omite să spună că trăiește în continuare din cei 2.000 de euro pe care-i primește lunar de la mine”, a mai precizat antrenorul.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.