Setari Cookie-uri

George Simion și soția sa, Ilinca, așteaptă primul lor copil

George Simion se pregătește să devină tată, la un an de la căsătoria cu Ilinca.

George Simion a făcut o dezvăluire emoționantă, care a surprins mulți oameni în contextul recentelor evenimente politice. După un an de la căsătorie, George Simion și soția sa, Ilinca, așteaptă primul lor copil, iar nașterea este programată pentru primăvara anului viitor.

Vestea fericită a fost anunțată public de jurnalistul Victor Ciutacu de la România TV. Astfel, George Simion și Ilinca se pregătesc cu entuziasm pentru a deveni părinți și pentru a începe o nouă etapă din viața lor.

La puțin peste un an de când au devenit soț și soție într-o ceremonie de nuntă inedită, cuplul și-a împărtășit bucuria cu prietenii și adepții lor pe rețelele de socializare. George Simion a postat fotografii memorabile de la nunta lor și a transmis un mesaj plin de emoție.

Citește și:

"Cu voi alături, întăriți de trecut, ancorați în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice.", mărturisea, la acea vreme, liderul AUR.

George Simion nu a ezitat să împărtășească public dorința sa de a avea o familie numeroasă încă de la nunta sa. Cu această veste extraordinară, visele sale devin realitate, iar el și soția sa se pregătesc cu nerăbdare pentru a deveni părinți pentru prima oară.

"Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice." a declarat George Simion.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.