Setari Cookie-uri

Andreea Bălan și George Burcea, împreună în prima zi de școală și grădiniță a micuțelor lor: Cu greșeli și lecții noi în viață..

Prima zi de școală este importantă pentru toți copiii, iar, mai mult ca oricând, micuții au nevoie să se simtă sprijiniți de către părinții lor. Astfel. George Burcea și Andreea Bălan au renunțat la războiul pe care l-au dus timp de câțiva ani buni, și au fost prezenți la deschiderea anului școlar al Ellei și Clarei.

Prima zi de școală reprezintă un nou început încărcat cu multe emoții. Copiii au nevoie de încredere și sprijin, iar asta o știu și vedetele noastre. O mare surpriză în această primă săptămână de școală a fost prezența Andreei Bălan și a lui George Burcea la deschiderea noului an școlar al micuțelor lor, Ella și Clara.

S-au iubit cu patos, au făcut două fetițe superbe și au divorțat cu scandal. Au urmat apoi ani de procese și acuzații dure, însă, acum, se pare că apare și luminița de la capătul tunelului. Cei doi foști soți au îngropat securea războiului și au ales să aibă o relație civilizată de dragul micuțelor pe care le au împreună.

Andreea Bălan a fost prima care a postat la InstaStory câteva imagini cu fiicele ei, în timp ce se îndreptau către școala George Enescu, din Capitală, acolo unde Ella a început clasa I, iar Clara grupa pregătitoare. Cu brațele pline de flori, cele trei au fost doar un zâmbet, nerăbdătoare să ajungă în curtea școlii.

Citește și:

„Neața, dragilor. Noi mergem la școală. Voi ce faceți? Cred că și voi mergeți la școală, nu? Sunteți pregătiți pentru noul an școlar? Noi suntem pregătite și fericite”, a spus artista, pe InstaStory.

„Eu merg în clasa I, iar Clara în grupa pregătitoare. Și am și uniforma pe mine”, a adăugat fata cea mare a cântăreței.

În curtea școlii, George Burcea le aștepta pe fiicele lui, cu care s-a și pozat. Ella și Clara au fost foarte fericite să îl aibe pe tatăl lor alături de ele, iar actorul a scris câteva rânduri emoționante, evidențiind faptul că, în ciuda războiului dus între el și Andreea Bălan, cel mai important este fericirea fetițelor pe care le au împreună.

Citește și:

"Timpul trece, iar noi, cu greseli si cu lectii noi de viata, cu lacrimi si cu bucurii, crestem alaturi de copiii nostri. Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emotii ca atunci când eu am pasit pentru prima data in scoalã. Sa o ajute Dumnezeu sa fie sanatoasa, iar pe noi sa ne ajute sa ii putem oferi tot ceea ce ea are nevoie♥️🙏", a scris George Burcea pe Instagram, în dreptul fotografiei cu fetița lui cea mare.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.