Setari Cookie-uri

George Burcea și Viviana Sposub, un pact ciudat pentru o relație complicată

Viviana Sposub și George Burcea nu mai formează oficial un cuplu, însă sunt în relații foarte bune de prietenie. Fosta asistentă tv i-a dat, însă, un ultimatum actorului.

Săptămâna trecută, CANCAN.RO a surprins lumea mondenă cu știrea reîntâlnirii dintre George Burcea și Viviana Sposub, în ciuda unei despărțiri care a durat aproape trei luni. Cu toate acestea, chiar dacă sunt din nou împreună, relația lor pare a fi departe de normalitate, datorită unui pact ciudat care guvernează interacțiunile lor.

În timp ce Andreea Bălan strălucește de fericire alături de noul său iubit, Victor Cornea, George Burcea se confruntă cu momente dificile. Actorul a fost nevoit să-și vândă mașina din cauza unor probleme financiare, iar viața sa amoroasă nu pare să meargă nici ea prea bine. La începutul verii, George și Viviana și-au spus adio, iar motivele precise ale acestei despărțiri rămân cunoscute doar de către frumoasa prezentatoare, care a luat inițiativa separării. Ea a argumentat că sentimentele sale s-au schimbat și a menționat unele aspecte nerezolvate din relația lor, care existau încă de la începutul acesteia.

Citește și:

Cu toate acestea, în urmă cu câteva săptămâni, CANCAN.RO i-a surprins pe George Burcea și Viviana Sposub în timp ce se îmbarcau într-un Uber, cel mai probabil pentru a participa la ziua unui prieten comun. Desi actorul părea îndrăgostit până peste cap și pare că depune eforturi disperate pentru a recâștiga inima Vivienei, tânăra nu își dorește cu adevărat să reia relația amoroasă.

Cei doi au ajuns la un pact neobișnuit, în care Viviana a cerut ca ei să rămână prieteni până când va lua o decizie cu privire la viitorul relației lor. George Burcea, profund îndrăgostit, a acceptat această condiție și face eforturi susținute pentru a schimba ceea ce Viviana consideră a fi motivele despărțirii lor. Cu toate că acest pact pare să contrazică modul obișnuit în care funcționează relațiile, sursele sugerează că George este dispus să facă orice pentru a-și recâștiga iubirea.

Citește și:

Au făcut un pact ciudățel. Ea i-a spus că vor rămâne un soi de prieteni până când se va decide dacă el s-a schimbat și dacă relația poate continua. Iar el, pentru că este un om foarte bun și pentru că o iubește foarte mult, a acceptat. Iar de atunci face tot ceea ce-i stă în putință pentru a o recuceri. Cumva, treaba aceasta nu este naturală, nu așa merg lucrurile. Iubești sau nu iubești un om, e simplu. Dacă-l iubești, nu-i dai ultimatumuri, cerându-i să se schimbe. George e un fel de cățeluș acum, dar spune că sunt schimbări pe care trebuia să le facă demult și le-a tot amânat din comoditate. Mie îmi pare rău să-i văd așa și îmi e greu să cred că vor mai rezolva ceva. Când s-a rupt, s-a rupt”, au declarat surse apropiate cuplului, conform sursei citate anterior.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.