Setari Cookie-uri

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat! Fosta asistentă tv a plecat în America după actor

Viviana Sposub i-a mai acordat o șansă lui George Burcea și s-a dus după el în America.

Cuplul format din Viviana Sposub și George Burcea a stârnit recent reacții surprinzătoare din partea fanilor, după ce s-au împăcat la câteva luni distanță de la anunțul despărțirii lor. Viviana, fostă concurentă la "Bravo, ai stil!", și George, actorul român, au decis să ofere relației lor o nouă șansă, iar fanii au primit cu bucurie această veste.

În vară, Viviana Sposub a i-a șocat pe urmăritorii săi atunci când a anunțat despărțirea de George Burcea, după o relație de trei ani. La acea vreme, se specula că ea a fost cea care a dorit să pună capăt relației imediat după ce s-au întors din Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost o perioadă dificilă pentru George Burcea, care a ales să se întoarcă în SUA pentru a-și continua proiectele profesionale, chiar dacă acest lucru a însemnat să se despartă de cele două fiice ale sale din căsnicia anterioară cu Andreea Bălan.

Citește și:

Recent, Viviana Sposub a făcut o declarație surprinzătoare pe contul său de Instagram, postând un video în care apare alături de George Burcea pe străzile din California.

"Cam periculos pe străzile din California…", a scris ea în descrierea postării.

Comentariile entuziaste de la fani nu au întârziat să apară, iar aceștia și-au arătat entuziasmul cu privire la împăcarea celor doi.

"Mă bucur foarte mult pentru voi, chiar sunteți o pereche foarte frumoasă"; "Lasă că îl ai pe George cu tine și te apără. Sigur nu ați căzut la final?"; "Până la urmă v-ați împăcat. Te-ai dus după el în America, succes! De data asta vei reuși în planurile tale!", au fost doar câteva dintre reacțiile admiratorilor lor.

Citește și:

În urmă cu câteva luni, surse apropiate cuplului dezvăluiau că George Burcea și-ar fi dorit să se împace cu Viviana Sposub și că aceasta a început să fie deranjată de anumite aspecte ale relației. Se pare că, în cele din urmă, cei doi au reușit să depășească neînțelegerile și să își ofere reciproc o a doua șansă în ceea ce privește iubirea lor.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.