Setari Cookie-uri

George Burcea regretă timpul petrecut departe de fetițele sale și vrea să recupereze: E nevoie să stau cu copiii...

George Burcea vrea să recupereze timpul pierdut departe de Ella și Clara, iar acum le face toate poftele micuțelor sale.

După o perioadă în care a fost departe de casă, George Burcea a revenit în România din Statele Unite ale Americii, iar una dintre principalele sale priorități este să recupereze timpul pierdut alături de cele două fetițe ale sale, Ella și Clara. Actorul, cunoscut publicului român mai ales pentru rolurile sale în producțiile de televiziune și cinematografice, mărturisește că nu va mai pleca prea curând din țară, având numeroase proiecte aici.

Într-un interviu pentru playtech.ro, George Burcea a dezvăluit că unul dintre motivele principale pentru care rămâne în țară este legătura puternică pe care dorește să o construiască și să o întărească cu cele două fiice ale sale. Cu multe proiectele profesionale în plină desfășurare și cu o serie de filme pe care le are în lucru, actorul face tot posibilul să își implice fetițele în lumea sa artistică.

Citește și:

„Deocamdată stau în țară pentru că e nevoie să terminăm filmările la Noaptea lui Vlad, după care mai încep încă unul în vară și mai am încă unul în toamnă. Iar în America o să merg, dar nu știu exact când, probabil în toamnă după ce voi termina proiectele sau dacă se ivește între timp ceva și voi avea timp, voi merge și acolo. Dar acum stau în țară, fac proiectele, stau cu copiii, e nevoie să stau cu copiii, pentru că am fost plecat destul de mult”, a spus actorul, pentru sursa citată mai sus.

Ella și Clara au avut ocazia să participe la filmările pentru serialul de la Antena 1, „Bravo, tată”, și s-au simțit extrem de încântate să îl vadă pe tatăl lor în acțiune. George Burcea este determinat să le ofere fetițelor sale o perspectivă asupra a ceea ce înseamnă munca lui și să le inspire să exploreze lumea artistică, dacă acesta este și visul lor.

Citește și:

„Cu siguranță, deja am vorbit cu ele și în ultima mea zi de filmare pentru că o să fie mai ușor pentru mine, o să le aduc și pe ele. Pentru că mi-aș dori să le duc cumva la fiecare filmare pe care o am, să vadă ce face tatăl lor, să nu le arăt doar produsul finit, să mă vadă în acțiune”, a mai spus George Burcea.

În timp ce Ella și Clara visează la o carieră în domeniul artistic, George Burcea le asigură că indiferent de calea pe care o vor alege, el va fi alături de ele și le va susține necondiționat. Actorul subliniază importanța de a le oferi fetițelor sale libertatea de a-și urma pasiunile și de a le sprijini în orice domeniu se vor regăsi.

„Sincer, am mai întrebat așa în joacă ce vor: una cântăreață, cealaltă doctoriță de căței deocamdată, uneori zice că vrea să fie doctoriță de bebeluși. Se vor gândi ele când vor fi mari”, a spus actorul.

Citește și:

În ceea ce privește activitățile pe care le face cu Ella și Clara, George Burcea spune că este deschis să îndeplinească orice dorință a acestora. Deși uneori se lasă fardat și coafat de cele două fiice ale sale, el se bucură de fiecare moment petrecut alături de ele, întrucât știe că joaca și interacțiunea sunt esențiale pentru dezvoltarea și fericirea copiilor săi.

„Da, pentru că sunt tată de fete. Bine că nu mai am părul mare acum. Când aveam părul lung mă împletea cea mare. Îmi place foarte mult să fac tot ceea ce ele doresc, atât timp cât eu știu că sunt în siguranță fetele. Dacă vor să mă pun în cap, mă pun în cap, sunt copiii mei și îmi place să mă joc, iar copiii au nevoie de joacă, multă joacă”, a mai menționat acesta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.