Setari Cookie-uri

George Burcea renunță la serialul Wednesday: Motivele din spatele deciziei

George Burcea, cu interpretarea sa distinctivă a lui Lurch în serialul „Wednesday”, a adus o notă aparte producției și a captat atenția publicului internațional. Chiar dacă absența sa din sezonul următor va fi resimțită, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce noi surprize vor urma.

George Burcea, actorul român care și-a câștigat notorietatea în Statele Unite ale Americii datorită rolului său în serialul fenomen „Wednesday”, a surprins fanii prin anunțul că nu va mai face parte din distribuția celui de-al doilea sezon al producției regizate de Tim Burton.

Burcea, cunoscut pentru interpretarea majordomului Lurch în acest serial, fusese inițial pregătit să continue colaborarea în sezonul următor, însă a decis să pună capăt acestui parcurs și să se orienteze către alte proiecte. Motivele din spatele acestei decizii rămân învăluite în mister, actorul alegând să nu ofere detalii suplimentare, atât din considerente personale, cât și de management.

„Din motive personale și manageriale, am decis să nu mai fac parte din proiectul Wednesday, sezonul 2”, a scris George Burcea, pe Instagram.

Citește și:

Serialul „Wednesday” își va muta producția din România în Irlanda pentru sezonul 2, cu filmările programate să înceapă în luna aprilie a acestui an, conform confirmării oferite de Variety. Primul sezon al serialului a fost filmat în diverse locații din România, între care Palatul Cantacuzino Bușteni, Gara Sinaia și studiourile Buftea, iar debutul său inițial în noiembrie 2022 pe platforma Netflix a fost salutat cu entuziasm, datorită cifrelor impresionante de audiență.

„Wednesday” urmărește povestea lui Jenna Ortega în rolul principal, interpretând personajul din universul „Familiei Addams”, care se înscrie la Academia Nevermore. În timp ce încearcă să își controleze abilitățile psihice emergente, personajul își propune să investigheze o serie de crime monstruoase care au șocat orașul său natal, precum și să elucideze misterul care a implicatu-i părinții în trecut. Alături de Jenna Ortega, distribuția primei sezoane a inclus nume precum Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, și alții.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.