Setari Cookie-uri

Fotografia adorabilă postată de Theo Rose cu fiul său! Cum l-a surprins artista pe cel mic?

Theo Rose a postat o fotografie adorabilă cu micuțul ei, Sasha Ioan. Cum l-a surprins artista pe cel mic?

Theo Rose a atras atenția pe Instagram cu o nouă fotografie adorabilă a fiului ei, Sasha Ioan. Micuțul, care va împlini două luni pe 14 august, a fost fotografiat în căruciorul său, purtând un costum alb din in.

Fiul artistei era îmbrăcat într-o cămășuță albă cu nasturi pe piept și pantaloni, care îi erau puțin mari, dar Theo Rose s-a descurcat și i-a rulat puțin pentru a-i fi mai potrivite. În imagine, Sasha are și suzeta în gură. Theo Rose nu a dezvăluit încotro se îndreaptă cu micuțul, dar în această perioadă întreaga echipă filmează pentru noul sezon al emisiunii "Vocea României" de la PRO TV, așa că este posibil ca Sasha să îl însoțească la filmări.

Pe 14 iunie, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos, iar botezul micuțului a avut loc pe 22 iulie. Tatăl cântăreței a făcut primele declarații despre acest eveniment important din familia lor. El a mărturisit că au fost foarte bucuroși și că a fost un moment minunat pentru toată familia. Botezul a fost un eveniment restrâns, doar cu cei din familie, iar nașa lui Sasha Ioan a fost sora mai mare a lui Theo Rose, Raluca.

Citește și:

„Nu neapărat de chestia asta, dar așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn. Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a dezvăluit tatăl lui Theo Rose.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.