Setari Cookie-uri

Mormântul Stelei Popescu, în paragină. Imagini dezolante cu locul de veci al actriței, la aproape șase ani de la deces

Au trecut aproape șase ani de când Stela Popescu a trecut la cele veșnice. Celebra actriță a murit în urma unui accident vascular cerebral, în casa sa din București. Tot ce a strâns și construit în cei 60 de ani de carieră i-a lăsat fiicei sale adoptive, Doina Maximilian. Și daca despre proprietatea sa de la mare știm că este în paragină, se pare că și locul ei de veci este la fel. Reporterii Click! au fost la mormântul regretatei artiste pentru a vedea cât de îngrijit este și au realizat câteva imagini cu adevărat dezolante.

Stela Popescu a pus cariera pe primul loc, lăsând viața personală în mâinile destinului. Chiar dacă a fost căsătorită de două ori - prima dată cu regizorul Dan Puican, iar a doua oară cu textierul Puiu Maximilian - actrița a ales să nu devină mamă, fiindcă și-a dorit să își dedice fiecare clipă carierei și partenerului de viață. Așa se face că singurul moștenitor al său este Doina Maximilian, fiica sa adoptivă.

„N-am vrut copii, dar a apărut Doiniţa şi ne-am lipit de ea. Este o fată cuminte, interesantă şi inteligentă, mânca-o-ar mama”, spune Stela Popescu.

Timpul a trecut și, pe zi ce trece, Stela Popescu care că este uitată ușor, ușor. Imediat după moarte, locul de veci al actriței era acoperit de flori și lumânările ardeau la căpătâiul său. Acum, însă, pe cavoul de la Cimitirul Cernica mai sunt trei ghivece de flori uscate, dintre care două de plastic, mormântul este neîngrijit, plin de praf, și nici lumânări nu mai sunt.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.