Setari Cookie-uri

Fiica Ronei Hartener, devastată de moartea mamei. Rita nu vrea să meargă la mormântul mamei

Fiica regretatei Rona Hartner, Rita Sumayla, nu s-a împăcat cu gândul pierderii mamei sale și se gândește non stop la ea. Adolescenta nu vrea să meargă la mormântul Ritei și este copleșită de tot ceea ce s-a întâmplat.

Moartea prematură a Ronei Hartner a căzut ca un șoc peste fiica sa, Rita, care, la o vârstă fragedă, a rămas fără cea care i-a dat viață. Lupta crâncenă cu cancerul a răpus-o pe Rona Hartner, care, însă, a reușit să își păstreze o doză de optimism în fața celor din jurul ei.

În luna noiembrie a anului trecut, Rona Hartner se stingea din viață, lăsând un gol imens în sufletul celor dragi, dar mai ales în sufletul fiicei sale, Rita. Adolescenta se confruntă cu momente copleșitoare după pierderea mamei sale, iar, din acest motiv, ea nu își dorește să meargă la mormântul mamei sale.

„Sumayla n-o să prea vină pe la cimitir. Îi e greu din toate punctele de vedere. Pentru ea, Rona trăiește în sufletul și mintea ei, în continuare, așa că, efortul de a vizita o piatră de mormânt… Se ocupă frumos de locul de veci din Cimitirul Bellu Catolic, și de toate pomenirile, de aici, din România, vărul și soția lui”, a declarat Dana Cristescu, potrivit playtech.ro.

Citește și:

Din păcate, relația Ritei cu tatăl său nu este una prea bună, mai ales că fostul soț al Ronei nu a fost prezent multă vreme în viața adolescentei și nici nu și-a achitat datoriile părintești.

„Pensia alimentară pentru fetiță a fost fixată la minimul legal, fiindcă el a fost liber profesionist mereu, fără un venit garantat. În plus, a plătit-o când a avut posibilitate”, a mai spus fosta impresară a Ronei Hartner.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.