Setari Cookie-uri

În timp ce Alex Dobrescu ar face orice pentru a se împăca cu ea, Cristina Cioran se bucură de viața de femeie singură

Alex Dobrescu a declarat că ar face orice pentru a se împăca cu Cristina Cioran, însă, actrița nici nu vrea să audă. Vedeta se bucură acum de viața de femeie singură și iese la întâlniri.

La aproape un an de la despărțirea tumultoasă de Alex Dobrescu, Cristina Cioran a decis să nu mai acorde nicio șansă reconcilierii cu fostul partener. Chiar dacă cei doi împart sentimente bune pentru binele fiicei lor, Cristina nu dorește să revină la o relație serioasă, după dezamăgirile cauzate de fostul soț. Mai mult, vedeta a început să-și redescopere viața de femeie singură și să iasă la întâlniri, concentrându-se pe propria fericire.

"În momentul de față sunt în lumea dating-ului, ies în oraș, cunosc oameni, mă distrez. Sunt singură, nu mă interesează o relație serioasă în acest moment. Sunt foarte bine așa," a mărturisit Cristina Cioran într-un interviu pentru cancan.ro.

După despărțirea lor din toamna anului trecut, cei doi au trecut printr-un lung șir de neînțelegeri și momente tensionate. În ciuda tentativelor lui Alex Dobrescu de se împăca cu mama fiicei sale, Cristina Cioran a rămas fermă în ceea ce privește decizia de a nu se întoarce la el. Vedeta a dezvăluit că a fost din nou cerută în căsătorie de tatăl fiicei sale, amintind că acest lucru a avut loc și înainte de despărțire.

Citește și:

"Am fost din nou cerută în căsătorie de Alex, tatăl copilului meu… În emisiunea de la Antena Stars a declarat că vrea să ne împăcăm, că ar face orice," a povestit Cristina Cioran pentru viva.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.