Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu a fost filmat în timp ce își implora fiica să vină să îl vadă

Irinel Columbeanu a făcut un apel disperat pe social media, rugând-o pe fiica sa, Irina, să mai vină măcar o dată în România să îl vadă.

De la momentul în care s-a mutat la azilul din Ghermănești, aproape de București, Irinel Columbeanu a făcut față unor greutăți atât financiare, cât și emoționale. Cu toate acestea, el își găsește încrederea și sprijinul în cei dragi, inclusiv în fiica sa, Irina, care îi trimite bani pentru a-l ajuta să facă față costurilor azilului.

Într-un mesaj profund adresat fiicei sale, Irinel Columbeanu și-a exprimat dorința de a o revedea pe fiica sa, încă o dată. Cu toate acestea, din cauza problemelor sale de sănătate, el nu poate călători în America, acolo unde Irina locuiește cu mama ei, Monica Gabor. Din păcate, nici Irina nu dorește să revină în România, fapt confirmat de fostul afacerist.

„Bună, Irina. Mi-ar plăcea foarte mult să te văd din nou, să știu că ești lângă mine și să simt că ai cumva grijă de mine”, a spus el, într-un video postat de Cristi Brancu, pe social media.

Citește și:

Video-ul poate fi vizualizat aici.

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.