Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu anunță lansarea unei colecții de haine sub brandul Sexycool: Abia aștept să vă văd îmbrăcate în hainele mele...

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au lăsat în urmă trecutul. iar acum se concentrează pe lansarea unei noi afaceri - propria colecție de îmbrăcăminte, un vis pe care artista îl avea de multă vreme în minte.

Oana Zăvoranu, cunoscută pentru personalitatea sa puternică și pentru peripețiile din viața personală, își surprinde din nou fanii cu o nouă provocare - lansarea propriei colecții de haine, sub denumirea "Oana Zăvoranu Sexycool". Anunțul a fost făcut recent pe rețelele de socializare, stârnind curiozitatea publicului în legătură cu acest proiect inedit.

Într-un mesaj postat pe social media, vedeta a vorbit despre provocările recente cu care s-a confruntat pe plan personal și despre drumul dificil prin care a trecut în ultima vreme. După ce a avut probleme cu clinica medicală deschisă anterior, Oana Zăvoranu se lansează acum în industria modei cu un magazin online de haine, fiind încrezătoare că nimeni și nimic nu o pot opri din a se reinventa.

Citește și:

"Începe o săptămână nouă importantă pentru mine și familia mea. Pentru că sunt un om puternic și luptător, merg înainte cu încredere și credința că nimeni și nimic nu mă poate opri din a mă reinventa", a scris Oana Zăvoranu în mesajul său.

Vedeta a oferit și detalii despre colecția sa de haine, menționând că aceasta este numită "Oana Zăvoranu Sexycool" și că va fi disponibilă în curând pe site. Potrivit declarațiilor sale, articolele vestimentare vor fi inspirate din propriul ei stil și vor varia de la extrem la extrem, reflectând personalitatea sa.

„Dar totul la momentul potrivit…Știu că absolut tot o să fie așa cum știe Dumnezeu că trebuie să fie în ceea ce mă privește, așa cum EL a știut mereu, Pentru că DA, eu cred în DREPTATEA DIVINĂ, eu cred că tot ceea ce este al meu o să se întoarcă la mine însutit! Între timp, viața merge mai departe și cum spuneam la început, este săptămâna în care după multă muncă, site-ul este aproape gata și acolo veți găsi, PRIMA MEA COLECȚIE DE HAINE EVER…pe care am numit-o, firește, OANA ZĂVORANU SEXYCOOL.

Citește și:

Știu sigur că fiecare o să se regăsească în una sau mai multe piese din colecție, outfit-urile sunt de la o extremă la alta, așa cum sunt și eu, dar cu siguranță veți vedea că primează bunul meu gust și talentul meu la haine, că doar nu degeaba de ani buni de zile îmi spuneți să îmi scot o linie de haine, pentru că vă place stilul meu și cum mă îmbrac. Vă pup tare și abia aștept să vă văd îmbrăcate, în sfârșit, în hainele mele, așa ca mine. Să aveți o săptămână productivă și plină de momente fericite!”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de socializare

Potrivit spynews.ro, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au realizat recent un shooting foto pentru promovarea viitoarei afaceri. În plus, se pare că și Alex Ashraf își va lansa propriul brand de haine pentru bărbați în anul următor, sprijinind astfel eforturile soției sale în lumea modei.

Citește și:

Despre relația lor tumultuoasă, Oana Zăvoranu a declarat recent că l-a iertat pe Alex Ashraf pentru infidelitate, menționând că nimeni și numic nu o poate despărți de cel căruia i-a jurat iubire pe viață.

„Pentru că este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru că am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit și pentru că nu mor vulturii când vor fluturii”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei personal de Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.