Setari Cookie-uri

Fete & Regrete este single-ul statement ce poartă numele următorului album Pyroblast

După ce au surprins publicul cu unul dintre cele mai nebune coveruri ale hitului internațional „Dragostea din Tei", Pyroblast reușește să spargă monotonia pieselor populare și aduce în playlisturi „Fete și Regrete",  single ce poartă și numele următorului album al trupei.

După ce au surprins publicul cu unul dintre cele mai nebune coveruri ale hitului internațional „Dragostea din Tei", Pyroblast reușește să spargă monotonia pieselor populare și aduce în playlisturi „Fete și Regrete", single ce poartă și numele următorului album al trupei. Cu muzica și versurile compuse de către solistul Cristian Robe alături de colegii de trupă, Mihai Ghiocel, Bogdan Alexandru Tabarca și Petru Daniel Aldea, „Fete & Regrete" este un statement puternic despre normalitatea de zi cu zi, văzută ca o anormalitate pentru alții.

„Poți să fii și tu normal o dată?" este versul ce surprinde viziunea unei societăți atunci când lucrurile sau oamenii nu sunt în conformitate cu așteptările impuse sau barierele create de-a lungul timpului.

„Nu ne pasă. Trebuie să arăți așa, trebuie să vorbești așa, trebuie să te comporți așa, trebuie, trebuie, trebuie. NU ne pasă. Toată lumea dă din gură și uită să trăiască. Ce te tot mănâncă de cum arată/ se comportă ceilalți? Ne-am hipersensibilizat toți în ultimii ani și uităm să trăim cu adevărat. Totul e dictat de internet. Facem chestii care nu ne plac doar ca să ne placă oameni de care nu ne place. Sperăm ca albumul ăsta să fie un «reality check» pentru cei de vârsta noastră", povestește Cristian Robe despre albumul pe care urmează să îl lanseze.

„Fete și Regrete" este cel de-al treilea single lansat ce face parte din cel de-al doilea album al trupei, format din 14 piese sub forma unor scrisori audio inspirate din povești și experiențe ale băieților. Din albumul ce urmează să fie disponibil pe platformele de specialitate din 11 octombrie mai fac parte piese precum „Theodora", „Dragostea din Tei", dar și „Eliza", „Umbra mea", „Sasha" (alături de ZDA).

Cristian Robe, Mihai Ghiocel, Bogdan Tabarca și Petru Aldea sunt cei patru băieți care împreună formează trupa Pyroblast. Iubesc muzica pop-rock, sunt mari fani Machine Gun Kelly, Mod Sun și BMTH și pregătesc deja o mulțime de surprize. Pyroblast a lansat piese precum „Invită-Mă la dans", „Get You Low", „o noaptE în Anglia", „la ferEAstra ta", „albă cA zăpada", dar și „Pinky Swear", melodie care face parte din seria de garage live session, totul într-un cadru atipic și „Theodora", „the badass girl" pe care băieții o descriu în fiecare vers și acord cântat.

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.