Setari Cookie-uri

Singurul complex pe care Oana Roman îl are. Vedeta vrea să se lase pe mâinile medicului estetician

Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre acel lucru care o nemulțumește la corpul ei.

În lumea televiziunii, imaginea și aspectul fizic joacă un rol important, iar presiunea pentru a arăta mereu impecabil este greu de suportat pentru mulți. Cu toate acestea, există excepții notabile, precum Oana Roman, care a ales naturalețea și care a decis să vorbească deschis despre operațiile estetice și complexele personale.

Într-un interviu acordat pentru Ego Life, Oana Roman a vorbit despre experiența sa cu operațiile estetice și a dezvăluit că, de-a lungul anilor, a ales să rămână fidelă principiului naturaleții. Aceasta a subliniat că nu a apelat la intervenții invazive sau non-invazive la nivelul feței și că se simte norocoasă să aibă gene bune moștenite din familie. Mama sa, chiar și la vârsta de 83 de ani, se bucură de un ten impecabil, fără să fi folosit intervenții chirurgicale sau tratamente cosmetice agresive.

Citește și:

„Extremele nu sunt bune de niciun fel. Naturalețea contează. Eu, la 47 de ani, aproape 48, nu mi-am făcut absolut nicio intervenție la față. Nici neinvazivă, nici invazivă. Adică de niciun fel. Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiilor. Eu am gene bune din familie.

Mama mea, bunica, străbunica, așa au moștenit aceste gene de la o generație la alta. Mama mea, chiar dacă este grav bolnavă, are un ten impecabil la 83 de ani. Doamnele care o îngrijesc sunt impresionate de tenul pe care îl are. Nu are intervenții, ci doar a folosit creme toată viața.

Nu mi-am făcut botox, acid, liftinguri. Singurul lucru pe care îl fac sunt tratamentele cosmetice și am un ritual cu creme și măști. Noi locuiam pe Calea Victoriei, iar la parterul blocului era un cabinet cosmetic. Pe când aveam 12 ani, cosmeticiana mi-a explicat că trebuie să mă epilez și să-mi fac tratamente cosmetice. Eram mai matură. Am învățat să am o rutină de creme, dar târziu, pe la 30 de ani. Mama mereu îmi spunea că trebuie să mă dau cu creme și să-mi pun măști, că trebuie să am grijă de tenul meu. Sunt haterițe care mă acuză că mă culc machiată. Mă trezesc mai devreme să mă machiez, pentru că știu că în ziua respectivă am ceva de filmat”, a povestit vedeta, la Ego Life.

Citește și:

Într-un alt moment al interviului, Oana Roman a făcut o mărturisire sinceră cu privire la complexele sale personale. A dezvăluit că, până în prezent, singurul său complex real a fost legat de gușă și că își dorește să facă o intervenție pentru a scăpa de acesta. În același timp, Oana a subliniat că nu a avut complexul că ar fi supraponderală și că cea mai fericită perioadă a vieții sale a fost atunci când avea câteva kilograme în plus.

„Însă vreau să fac ceva, dar nu este neapărat la nivelul feței și Dana știe. Singurul complex real pe care îl am, pe care l-am avut dintotdeauna, este legat de gușă, de aceea îmi doresc să scap de ea. Nu am avut complexul că sunt grasă. Cea mai fericită perioadă din viața mea era când aveam câteva kilograme în plus”, a mai mărturisit vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.