Setari Cookie-uri

Cleopatra Stratan, reproșuri la adresa lui Edward Sanda. De ce s-a enervat artista în America Express: Nu te interesează

Momente tensionate între Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la America Express. Ce i-a reproșat artista partenerului ei de viață, în timpul cursei!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au acceptat provocarea de a participa la America Express, fără să aibă cea mai mică idee ce avea să îi aștepte acolo sau care vor fi reacțiile oamenilor, după ce vor urmări imaginile. Cei doi soți au primit multe critici din partea telespectatorilor total nemulțumiți de ei și de felul în care s-au compartat până acum. Artistul a fost cel asupra căruia s-a îndreptat toată atenția, iar faptul că în loc să ducă probele la bun sfârșit, el cerea de mâncare și se plângea întruna a fost cel care i-a deranjat cel mai tare.

Cleopatra Stratan a preferat să tacă o vreme, dar nu a mai rezistat nici ea și i-a făcut mai multe reproșuri soțului ei. Concurenta de la America Express a început să nu mai suporte faptul că sunt mereu pe ultimul loc, iar el nu este deloc interesat de locul lor în concurs, nici măcar când este vorba despre imunitate.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.