Setari Cookie-uri

Edward Sanda, lovit de un taur în America Express. Fanii emisiunii l-au taxat dur pentru reacție:Mai bine mergea singură Cleo..

Edward Sanda a fost lovit de un taur în America Express, iar fanii emisiunii l-au taxat dur pentru reacție, în secțiunea de comentarii.

Seara trecută, la America Express, a avut loc prima cursă pentru eliminare din acest sezon. Iulia Albu și Mike, dar și Cleopatra Stratan și Edward Sanda au intrat automat în aceasta, din cauza faptului că au ajuns pe ultimele două locuri la Irina Fodor. În schimb, Aris și Alexia Eram au primit cele mai multe voturi din partea colegilor și au ajuns să lupte și ei pentru locul lor în concurs, dar spre deosebire de aceștia, s-au descurcat foarte bine și au ajuns primii, demonstrând încă o dată că formează o echipă de temut și că decizia de a-i vota nu a fost una foarte bună.

Ziua lor a fost una lungă, în care li s-a testat curajul și răbdarea, iar la un moment dat, aceștia au fost nevoiți să facă o probă în care dădeau nas în nas cu un taur, iar momentul în care Edward Sanda a fost lovit de animal a devenit viral pe internet, la scurt timp după, asta după ce și-a lăsat partenera să facă proba de la înălțime, din lipsa curajului.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.