Setari Cookie-uri

Momente tensionante la America Express. Cleopatra Stratan a răbufnit: Vreau să plecăm în momentul ăsta!

Cea de-a doua ediție a emisiunii America Express a fost încărcată cu multă tensiune și emoții puternice. Cleopatra Stratan a fost pe punctul de a claca, iar vedeta a răbufnit în fața tuturor celor prezenți.

A doua ediție a emisiunii „America Express” a adus cu sine momente tensionante pentru concurenți, în timp ce aceștia au trebuit să facă față unor provocări extreme și să-și găsească cazare.

După o zi obositoare în care au avut de înfruntat probe solicitante care le-au testat limitele atât din punct de vedere fizic, cât și mental, concurenții și-au continuat aventura pe străzile Columbiei, în căutarea unui loc de odihnă. Într-o atmosferă încărcată, unii au avut norocul de a găsi cazare din prima, în timp ce alții au trecut prin clipe greu de imaginat.

Printre momentele tensionate, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de o experiență care le-a adus multă îngrijorare. Pe măsură ce se îndreptau spre destinația găsită pentru cazare, au observat că au ajuns într-un cartier înghesuit, întunecat și misterios.

Citește și:

"A fost un cartier straniu. Totul era aglomerat, case peste case. Întuneric și ceață", au povestit cei doi concurenți în cadrul emisiunii de la Antena 1.

„Vreau să plecăm în momentul ăsta!”, a strigat artista.

„M-am gândit că dacă se întâmplă orice, mi se părea că e foarte greu să mai ieși de acolo. Intuiția mea îmi zicea că nu trebuie să stau acolo, pentru că nu mă simțeam în siguranță”, a explicat Cleopatra Stratan, la America Express, sezonul 6 ediția 2 din 22 octombrie 2023.

În același timp, Alexia Eram a avut parte de multe emoții. Deși ea și fratele său au câștigat jocul de amuletă și Joker, emoțiile au atins cote maxime în momentul în care cei care i-au găzduit le-au oferit mâncare. Gestul de generozitate i-a emoționat până la lacrimi, iar Alexia a izbucnit în plâns.

Citește și:

"Eu nu sunt o persoană pretențioasă. Nu îmi pasă de ce mănânc sau ce beau. Mi-era chiar rușine de mine că am plâns atunci când oamenii ne-au dat mâncare. Cred că a fost din cauza dificultăților pe care le experimentăm aici: căutarea cazării, îndeplinirea misiunilor. A fost pur și simplu copleșitor", a explicat Alexia Eram.

A doua ediție a emisiunii „America Express” a adus în prim-plan tensiune, aventură și emoții intense pentru concurenți, ilustrând astfel intensitatea competiției și eforturile acestora de a face față provocărilor într-un mediu străin.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.