Setari Cookie-uri

Edward Sanda, primele declarații după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut glume pe seama lui. Artistul, replicii dure

Edward Sanda a fost atacat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea la ”Podcastito Express”, iar reacția lui nu a întârziat să apară. Ce a avut de zis fostul concurent de la America Express!

Zilele acestea, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost invitați la ”Podcastito Express”, unde au făcut mai multe afirmații dure despre parcursul lui Edward Sanda în emisiunea America Express. Nu au lipsit nici glumele despre momentele în care fostul concurent a dat dovadă de lașitate și și-a chemat soția, pentru a face cele mai grele și riscante probe.

Unul dintre momentele despre care comedianții au vorbit cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru a fost cel în care artistul se afla în turn, iar pentru că i se părea foarte dificilă proba și, de asemenea, riscantă a chemat-o pe Cleopatra Stratan să o ducă la bun sfârșit.

Nici proba cu taurul nu a scăpat de glumele lor. Aceștia s-au gândit cum poate Edward Sanda să mai dea ochii cu Pavel Stratan, după toate acestea. Mai mult de atât, ei au adus în discuție și melodia ”Cu pistolul la tâmplă”, care din punctul lor de vedere ar fi trebuit să fie despre reporteriță, fiindcă ea a trecut prin asta.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.