Setari Cookie-uri

Concurenții de la America Express s-au întors în România. Primele declarații

Concurenții de la America Express s-au întors în România, aici unde au fost așteptați cu brațele deschise și cu mult dor de către cei dragi, dar și de către susținători.

Concurenții de la America Express au revenit în România, după aproape 2 luni de competiție. Vedetele au fost așteptate cu nerăbdare de către prieteni și familie și au făcut primele declarații despre tot ceea ce au trăit în show-ul care se va difuza în această toamnă.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au postat primul selfie împreună, după ce competiția s-a încheiat.

"Mi-a plăcut mult timpul petrecut cu tine”, i-a dezvăluit Laura Giurcanu prietenei sale, alături de care a făcut echipă în sezonul 6 de la „America Express”.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost bucuroși că au revenit acasă. Artistul și-a serbat ziua de naștere la pisicină și s-a relaxat după cele două luni intense de competițe.

„A fost o experiență mixtă pe care nu am mai trăit-o nicăieri și cu siguranță nu o voi mai trăi. A fost foarte greu, dar și frumos în unele momente. Super funny de multe ori și unele clipe pline de emoție. Le veți vedea și simți odată cu noi din toamnă”., au spus cei doi artiști.

Citește și:

Ionuț Rusu a postat o poză din avion, alături de colegul său, George Tănase. Deși vizibil obosiți, comedianți apar cu zâmbetul pe buze.

„Dacă doi băieți ar porni o sectă… Așa ar arăta flyer-ul Bivolaru, păzea!", a scris Ionuț Rusu pe social media.

În ceea ce o privește pe Iuliana Pepene, ea a revenit imediat la pupitrul știrilor Antena 1. Prezentatoarea a fost nerăbdătoare să apară din nou în fața micului ecran, mărturisind că i-a fost foarte dor de viața ei din România.

„Las aici o poză cu mine ciufulită, dintr-o escală la Amsterdam. Mi-e dor de casă! Mi-e dor de România. Țineam să consemnez! N-am simțit niciodată mai tare lucrul acesta! Mi-e dor de muncă… și ne vedem dimineața la știri, la Observator Antena 1, pentru că nu mai am niciun fel de răbdare”, a scris prezentatoarea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.