Setari Cookie-uri

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, eliminați din America Express: Eu am simțit ca fiind un semn mare

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminati din America Express, în cea de-a treia etapă a competiției. Aceștia au regretat lucrul acesta, dar s-au și bucurat. Ce mesaj emoționant a postat artista, imediat după!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu au fost tocmai preferații fanilor America Express și deși au scăpat de eliminare în primele două etape, cea de-a treia nu s-a terminat prea bine pentru ei. Cei doi soți nu s-au descurcat deloc bine în cursa pentru ultima dată, adversarii lor având ceva mai mult noroc. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au fost cele care au ajuns primele la Irina Fodor, urmate fiind Ionuț Rusu și George Tănase, care au primit deja biletul spre Ecuador.

Deși nu le-a fost deloc ușor pe parcursul filmărilor, aceștia s-au bucurat cumva că lupta a ajuns la final pentru ei, deoarece nu se regăseau și nu reușeau să ducă multe probe la capăt, fiind mereu depășiți de alți concurenți. Cu o seară înainte de eliminare, au trăit coșmarul vieții lor, când au fost atacați cu arme de foc de către doi indivizi aflați pe motociclete, acela fiind momentul în care și-au dat seama că nu mai pot rezista în America Express.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.