Setari Cookie-uri

Sânziana Negru nu ar mai repeta experiența America Express alături de Laura Giurcanu. Iată de ce: Cea mai bătăioasă și ambițiosa

Sânziana Negru nu ar mai repeta experiența America Express alături de Laura Giurcanu, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a spus care este adevăratul motiv. De asemenea, a spus de ce a acceptat să plece în aventura vieții sale alături de buna ei prietenă.

Experiența America Express este una unică, de care foarte puține persoane publice au norocul de a se bucura. Unii s-ar întoarce acolo fără să clipească, în timp ce alții nici nu vor să audă, iar Sânziana Negru ar mai participa la acest concurs, dar în niciun caz alături de partenera sa de echipă, Laura Giurcanu.

Cele două concurente ale emisiunii de la America Express sunt prietene de ani buni, se înțeleg de minune și chiar s-au comportat ca atare și în competiție. S-au bucurat de cele mai frumoase momente, s-au susținut la greu, au râs și au plâns împreună, dar nu este suficient pentru Sânziana Negru care ar repeta experiența, dar nu alături de prietena ei. De ce? Ei bine, pentru că este de părere că nu ar mai exista acel factor surpriză, știind deja la ce să se aștepte.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.