Setari Cookie-uri

Sânziana Negru a fost influențată de mama sa să nu facă copii: Aveam cuvintele mamei în cap...

Sânziana Negru a dezvăluit recent că a ezitat să-și întemeieze o familie din cauza fricii induse de propria mamă, care i-a transmis ideea că viața ei se va schimba complet odată ce va deveni mămică.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica trăiesc o poveste de dragoste care pare să se îndrepte cu pași fermi către ceva de lungă durată. Cei doi au luat o decizie importantă, locuind deja împreună și făcându-și planuri de viitor. Creatoarea de conținut în vârstă de 36 de ani nu a fost niciodată căsătorită și nici nu are copii, iar recent a dezvăluit motivul pentru care nu și-a întemeiat o familie până la această vârstă.

Sinceritatea a fost întotdeauna punctul forte al Sânzienei Negru atunci când a venit vorba de viața ei personală. În cadrul unui podcast, vedeta a dezvăluit că mama ei i-a indus oarecum teama de a deveni mămică, atunci când i-a spus că viața ei se va schimba complet odată ce va aduce pe lume un copil.

Citește și:

„Cred că ideea de familie completă am avut-o mult mai aproape de momentul nostru prezent, pentru că mama mi-a zis foarte mult timp: «Copiii îți schimbă prezentul», «Copiii îți schimbă viața complet, tu nu o să mai fii nimic. Mai ai timp. Asta e așa o capcană foarte mare... Tu nu știi cum e să îți crești copiii», ca să mă protejeze", a mărturisit Sânziana Negru.

Mama Sânzienei este primul copil dintr-o familie de 8 copii și a crescut ceilalți 7 frați în copilăria ei. Având această experiență, ea și-a dorit ca fiica sa să aibă o copilărie ferită de responsabilitățile adulte timpurii. Sânziana a fost, astfel, influențată de aceste cuvinte și a simțit o anumită teamă în a deveni mamă la o vârstă mai tânără.

Citește și:

Cu toate acestea, Sânziana Negru a ajuns să își dorească să creeze bazele unei familii și să experimenteze bucuriile și provocările de a fi părinte. Ea a recunoscut că a fugit, într-un fel, de această idee până în prezent, fiind influențată de gândurile și îndoielile pe care le-a avut din pricina sfaturilor mamei sale.

"E bine, dar nu în sensul ăsta de familie și bine că am înțeles abia acum treaba asta. Am ajuns să-mi doresc pentru mine să creez mai departe bazele: familie, copii și așa mai departe.

Nu știu dacă am fugit până acum de asta. Inconștient, da, am fugit. Aveam cuvintele mamei în cap. Și mi-a fost foarte frică. Mă gândeam cine o să fiu (…) Sapă la terapie, descoperă ce, cum”, a mai declarat vedeta.

Citește și:

Cu toate acestea, relația sa cu Ștefan Floroaica i-a adus o perspectivă nouă. Deși Sânziana Negru nu și-a dorit să îmbrace o rochie de mireasă, ea este dispusă să facă compromisuri pentru a-și exprima dragostea față de partenerul său.

„Nu mi-am dorit, nu mi-am imaginat niciodată eu pe mine la altar, în rochie albă, nu mi-am dorit treaba asta.

Mi se pare o convenție, care nu mi se potrivește. Aș face-o de dragul celuilalt, dacă lui i-ar aduce liniște sau poate o bucurie că există legământul dintre noi, dar eu pentru mine nu”, a declarat Sânziana Negru la detectorul de minciuni, în fața lui Selly.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.