Setari Cookie-uri

Selly, refuzat de Dana Budeanu! Vloggerul a mărturisit tot: Super, superfemeie în particular...

După ce Dana Budeanu l-a criticat în termeni duri pe Selly, vloggerul a sunat-o pe aceasta și i-a făcut o invitație neașteptată. Ce a răspuns vedeta?

Într-un vlog postat recent pe canalul său de YouTube, Selly, cel mai urmărit vlogger din România, a dezvăluit publicului său detalii interesante despre o propunere pe care i-a făcut-o Danei Budeanu. Cu peste trei milioane de abonați pe canalul său de Youtube și peste 300.000 de urmăritori pe social media, Selly, în vârstă de 22 de ani, este o prezență constantă în peisajul vlogging-ului românesc. În cel mai recent vlog, el a oferit detalii picante despre Dana Budeanu, cunoscută pentru stilul său direct și opiniile puternice.

În trecut, Dana Budeanu l-a criticat în termeni duri pe Selly, iar vloggerul a decis să împărtășească experiența sa cu publicul în vlogul său. Selly a menționat că, în ciuda criticilor, Dana Budeanu a fost foarte politicoasă, în momentul în care s-au întâlnit față în față.

Citește și:

„A fost superdrăguță, zâmbet, totul bine”, a spus el, amintindu-și de întâlnirea lor inițială.

Cu toate acestea, Selly a mai dezvăluit că cei doi nu au avut o conversație directă în timpul întâlnirii, dar au discutat ulterior la telefon. Vloggerul a împărtășit publicului că a sunat-o pe Dana Budeanu pentru a o invita în emisiunea sa, însă aceasta a refuzat politicos.

„Ca să știți contextul dintre mine și Dana Budeanu. A fost foarte respectuoasă atunci când ne-am întâlnit. Sărut mâna! Salutări! A fost superdrăguță, zâmbet, totul bine. Am și vorbit o dată la telefon, voiam să o chem la Selly Show. Și tot așa, foarte respectuoasă la telefon, adică m-a refuzat supe politicos. «Selly, eu nu apar în perioada asta la televiziune, nu mă duc decât la Antena 3, da cu mare drag aș fi venit. Te apreciez». Super, superfemeie în particular”, a povestit Selly în vlogul său.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.